Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Újra gyomorsav 25. héten....

Újra gyomorsav 25. héten. Normális ez ilyenkor?

Figyelt kérdés

Az elején persze küzdöttem vele. De hát, jó. Hányinger, émelygés a tizenelső pár hétben normális.

Miért jött elő újra az égető, maró gyomorsav? Nem később kellene, amikor már nagyobb a baba?

Harmadik baba. De nem emlékszem, hogy már a 25. hét körül visszajött volna a gyomorsav-probléma.

2012. dec. 26. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
sajnos bármikor visszatérhet. legalábbis én ezt tapasztalom. 31. héten vagyok 2-3 hetente előjön, pár napig szenvedek vele mint a kutya, aztán elmúlik... ilyenkor nekem semmi nem jó rá (se tej, se popcorn, se kóla, semmi) :(
2012. dec. 26. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem eleve a 26. héten kezdődött és ha olyat eszem mindjárt előjön. Főleg éjszaka. Múlt héten hánytam is éjjel tőle. Most vagyok 30 hetes de még mindig van. Ahogy nő a kicsi egyre jobban nyomja a gyomrodat fel és annál valószínűbb a gyomorsav. Én gaviscon szoktam rá bevenni az általában elmulasztja vagy tejet iszok rá.
2012. dec. 27. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!