16 hetes terhesen szinte tunet mentes vagyok?
Persze, nem kell tünetnek lennie, csak lehet.
Én hányni sem hánytam, csak a terhességek végén volt borzasztó gyomorsavam
Én szenvedtem émelygéssel,gyengeséggel,hasmenéssel, de pont 16. hét körül volt mikor elkezdtem érezni aprón mocorogni, hogy jobban lettem elmúlt minden tünetem, egészen 25 .hétig varázslatos volt a terhesség,imádtam.
Onnantól már nem mert a gyomorsav végéig üldözött 3. trimesztertől elég durva szinten, de élvezd ki míg ennyire kényelmes a terhesség :)
Nekem egyetlen tünetem volt, kb a 7-14 hét közötti fáradtság. De egyébként azóta is csak annyi, hogy nőtt a hasam, mocorog a baba.
37hkm
Már az is baj, ha semmi baj??
Édes Jézus, hát örülj már neki!
Koszonom a valaszokat.
Mindenkinek gratulalok a babajahoz, aki pedig most fog szulni neki(k) konnyu szulest kivanok.
Annyi mindent lehet olvasni a neten, hallani a dokiktol, hogy az jo ha valakinek intenziven jelen vannak a terhessegi tunetei.. nincs gyerekem, volt 2 vetelesem szinte ugyanennyi tunettel, ezert erdekelt, hogy mennyire jellemzo a "tunetmentes" terhesseg egy egeszseges terhessegnel, de nem emlekszem hogy barhol azt irtam volna hogy ez a tunetmentesseg mekkora baj szamomra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!