Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhesen szinte...

16 hetes terhesen szinte tunet mentes vagyok?

Figyelt kérdés
16 het alatt csak egyszer hanytam. Semmi nagyobb dolgot nem tudok mondani ami jellegzetes terhessegi tunet lett volna. Szagokra sem vagyok tul erzekeny, kivanos sem vagyok. Mas is volt mar igy?
2018. szept. 17. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Persze, nem kell tünetnek lennie, csak lehet.

Én hányni sem hánytam, csak a terhességek végén volt borzasztó gyomorsavam

2018. szept. 17. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
A nagylányommal 41 hétig tartott, az égvilágon semmi tünetem nem volt, csak nem véreztem, nőtt és mozgott a hasam. 😊 Most 19 hetes vagyok, nő és mozog a hasam. 😄 Nem kell tünetnek lennie.
2018. szept. 17. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Nekem nem volt ilyen szerencsém.
2018. szept. 17. 11:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Az egész terhességem alatt nem volt semmi tünetem, egyetlen egyszer sem hánytam de még csak rosszul sem voltam. Te is a szerecsések közé tartozol ezek szerint. :)
2018. szept. 17. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Én szenvedtem émelygéssel,gyengeséggel,hasmenéssel, de pont 16. hét körül volt mikor elkezdtem érezni aprón mocorogni, hogy jobban lettem elmúlt minden tünetem, egészen 25 .hétig varázslatos volt a terhesség,imádtam.

Onnantól már nem mert a gyomorsav végéig üldözött 3. trimesztertől elég durva szinten, de élvezd ki míg ennyire kényelmes a terhesség :)

2018. szept. 17. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen.A 40 hét alatt 3 napot émelyegtem azt is a terhesség végén.A mensi kimaradásán meg a hasam növekedésén kívül ,,tünetmentes" voltam.
2018. szept. 17. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem egyetlen tünetem volt, kb a 7-14 hét közötti fáradtság. De egyébként azóta is csak annyi, hogy nőtt a hasam, mocorog a baba.

37hkm

2018. szept. 17. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Már az is baj, ha semmi baj??

Édes Jézus, hát örülj már neki!

2018. szept. 17. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, mindkétszer. Még ennyi sem volt
2018. szept. 17. 18:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Mindenkinek gratulalok a babajahoz, aki pedig most fog szulni neki(k) konnyu szulest kivanok.

Annyi mindent lehet olvasni a neten, hallani a dokiktol, hogy az jo ha valakinek intenziven jelen vannak a terhessegi tunetei.. nincs gyerekem, volt 2 vetelesem szinte ugyanennyi tunettel, ezert erdekelt, hogy mennyire jellemzo a "tunetmentes" terhesseg egy egeszseges terhessegnel, de nem emlekszem hogy barhol azt irtam volna hogy ez a tunetmentesseg mekkora baj szamomra....

2018. szept. 17. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!