Laboreredmény terhesen. Ez nagy baj?
Most kaptam meg az első laboreredményem, 10hetes vagyok.
A hematológia résznél 1 +om van, a fehérvérsejtszám mellett. Ez is 0,1el több csak, mint a norma.
Viszont a vizeletben sok +om van. Főleg a laphámsejt, és a baktérium soroknál.
Emellett itt láthatok olyan értéket, ami a terhességre vonatkozik?
A legvégén szokott ott lenni, h terhes. A fehérvérsejt valamilyen húgyúti fertőzésre utal(hat), a bacik szintén. Nekem azt mondta a dokim mindkét terhességnél, h ez nem vészes és nem ad rá antibiot, mert attól meg ugye gomba lesz nagy eséllyel, az meg még rosszabb. Teljesen átlagos ez a lelet, nyugi.
Egyébként középsugaras volt, fürdés után, tiszta edénybe? Mert kívülről is bekerülhetegt valami retek a mintába.
A laphámsejt az biztos nem gond, mert az csak azt jelzi, hogy terhes vagy mert az terhesen elszaporodik.
A többit nem tudom.A baci valószínűleg nem jó, bár ez csak tipp, arra esetleg kapsz valami antibiotikumot a nőgyógyászodtól.A fehérvérsejtszám normális azt hiszem ha magasabb terhesen, de ha néztek vasat azzal együtt értékeli az orvos, mert lehet kezdődő vérszegénységed van, arra vastablettát adnak, ha úgy alakul.(legalábbis nálam 2+ os volt és felírta)
Boldog babavárást.
Köszönöm a válaszokat.
Középsugaras vizelet volt, de elötte nem tudtam megmosakodni.
Csütörtökön megyek a háziorvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!