Úgy érzem egyedül maradtam. Hogyan tovább?
7 hetes terhes vagyok. 2 éve vagyunk egyutt a parommal.Eleinte terveztuk a babat aztan sehogy sem akart osszejonni de mikor mar lemondtam rolla megerkezett. Nagyon orultunk neki mindketten de az az igazsag hogy o az a fajta ferfi akinek mindig nagyon fontosak a baratok,buli, ide oda maszkalas. Mindig mondogatta hogy ha gyermeke lesz megvaltozik es neki csak a csalad lesz az elso. El is hittem. De sajnos ez nem igy tortent. En mar tervezgetem a jovonket, probalom felepiteni a dolgokat míg o jolerzi magat.
Testvere mar fel eve kint el Berlinbe ezert azt mondta hogy nekunk jobb legyen ki megy o is hogy ossze szedje magat egy kicsit anyagilag es meglegyen mindenunk. Nem akartam belemenni de o ezt mar eldontotte. Azota nem igazan keres egynap egyszer felhiv megkerdezi minden rendben e de a valaszt mar nem mindig8 varja meg. Tobbszor elmodtam neki hogy nagyon nagy szuksegem lenne most ra mert egyedul erzem magam de a valasz mindig csak annyi hogy igen tudom, megertelek.
A csaladom mindenben mellettem all es tamogatnak de ez megsem olyan mintha o lenne mellettem. Nem tudom hova tenni ezt az egeszet, probalom gyozkodni hogy mostmar feleloseggel tartozik de ugy erzem semmi ertelme a mondani valomnak. Egyedul erzem magam sokat sirok. Jart mar valaki hasonlo cipoben.?
Mi az hogy megint én?
Most irtam ki eloszor ilyen jellegu kerdest erre az oldalra.
De nem tudom egyes embereknek miert jo fél 10kor masba belekotni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!