Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez így normális? Milyen lesz...

Ez így normális? Milyen lesz szülés után? Kép lent

Figyelt kérdés

55 kiloval indultam, sosem voltam egy kövér lany. Most 80 kg vagyok a végére...38 hetesen és így néz ki a pocakom illetve az oldalam. Kb 20.héten kezdtem el kenni Bio Oil-lal de undorító igy is...lila...szülés után se számítsak jobbra? Halványodni fognak legalább idővel? Vagy ha lefogyok mégcsúnyább lesz?

[link]

2018. szept. 12. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65 kg vagyok és 175cm :D mi ilyenek vagyunk. Nem rajtam múlt a fogyás. 4#
2018. szept. 12. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Rajtam sem múlt, nem tettem semmit, mégis ugyanannyi voltam szülés után mint terhesség előtt és terhesség alatt is alig híztam. A bőröm így is szétment.
2018. szept. 12. 19:36
 13/14 A kérdező kommentje:

Az a szerencsém a szerencsétlenségemben hogy én is ilyen magas vagyok...így nem mondaná meg senki a 80 kilomat, max aki ismert előtte is(mondjuk 55 kiloval szerintem túl vékony is voltam!) Viszont a csíkokról senki sem tehet szerintem, van aki szerencsésebb...

Ez tényleg nagyrészt genetika

2018. szept. 12. 22:37
 14/14 Merida933 válasza:
A Bio-Oil nekem a szülés után használt leginkább. Csúnya, lila striáim voltak -sajnos hajlamos vagyok rá amúgy is - de a szülés után határozottan halványította őket. Kitartás, ha rendszeresen használod, segíteni fog :)
2018. szept. 14. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!