Ez így normális? Milyen lesz szülés után? Kép lent
55 kiloval indultam, sosem voltam egy kövér lany. Most 80 kg vagyok a végére...38 hetesen és így néz ki a pocakom illetve az oldalam. Kb 20.héten kezdtem el kenni Bio Oil-lal de undorító igy is...lila...szülés után se számítsak jobbra? Halványodni fognak legalább idővel? Vagy ha lefogyok mégcsúnyább lesz?
Hát, minden striás kérdésnek leírják legalább 10-en, hogy tökmindegy mivel kened, a stria kötőszöveti szakadás, nem befolyásolható olajjal, krémmel, kizárólag genetika. Ezek csak a bőr szárazságán, felületi feszülés miatti viszketésén enyhítenek, ha szakadni akar a bőr, akkor fog is. Na de mindegy is, ezek már ott vannak.
Szülés után egy-két év alatt teljesen ki fognak fehéredni, mint minden stria, lila nem marad, de eltüntetni csak plasztikai sebész tudja. A bőr feszessége megint más kérdés, szintén alkati dolog, hogy visszahúzódik-e a vagy lazább marad, nem tudhatjuk.
Eltűnni nem fognak, csak halványodnak. Ha szerencséd van amikor visszafogysz csak a csíkok maradnak meg.
(Én 6 és 9kg-mot híztam, viszont a striák mellé a bőröm jó része is kinyúlva maradt = kötényhasam lett)
Utolso ha mar ekkora bunko vagy akkor legalabb a tobbi hozzaszolast olvasd el.
Masnak is lettek striai pedig alig hiztak. Lehetnel kicsit embersegesebbcsak. Csak mert te a szerencsesek koze tartozol masokat nem kellene lehurrogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!