Ezzel be kell menni kórházba vagy normális? Jósló fájás? Kihúzom vajon még 1 hétig?
Ha elmúlt, akkor az biztosan jóslófájás volt. Nem lehet megmondani mennyi van hátra, a nyákdugód is ha elment, van akinek már aznap beindul a szülés, másnak napok kérdése, sőt, állítólag van akinek csak hetek múlva indul be a szülés.
A jóslófájásokból viszont biztos, hogy még ennyire se lehet kiindulni, nekem 6 hétig is voltak, a szülés meg csak a kiírt körül indult be mindkétszer. (39+5 és kerek 40) Igaz nyákdugót én sose láttam.
Kórházba akkor menj, ha erősödnek, sűrűsödnek vagy elfolyik a magzatvíz. Ha ez már csak 37 hetes kor után történik, akkor megvárhatod, míg rendszeres 5 perces fájásaid lesznek vagy elfolyik a magzatvíz.
Köszi a választ :) Még annyi lenne a kérdésem.
ha még tűrhető a fájdalom tehát hamar elmúlik akkor az csak jósló?
Ugye eltávozott a nyákdugó és vannak fájásaim ez önmagában nem okoz gondot?
Csak mert itt a 2,5 évesem mellette nehéz most pihenni apa mindjárt megy dolgozni és aggódom.Nála is távozott nyákdugó élénk piros vérzéssel éjjel fél 1kor és meg is született 11:45-re ebédidőre.
Köszi a megnyugtató választ szeretném kihúzni szerdáig. :)
Most teszek veszek így jó.De a derekam leszakad 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!