Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis 5 . heten nincs még...

Normalis 5 . heten nincs még tunetem? Eddig volt menseses fajas .

Figyelt kérdés
Eddig erosebb mellfeszulesek voltak, hasszurka, derekfajas.Aztan most ket napja csokkent, a mellfajdalom is...mar azon gondolkodom be sem veszem a magne b6-ot mert a hasam sem fajdogal menses szeruen:) De tulajdonkeppen mikor lesz hanyinger, eros emelyges? inkabb a 6- héttől van?
2018. márc. 25. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:
En is az 5. Heten tartok es nekem is eltuntek a tuneteim. De azt mondjak ez normalis. Meg nem mindenkinel vannak tunetekm van akinek egyaltalan nincs is. De ezek ilyenek, egyik nap van a masik nap nincs.:)
2018. márc. 25. 19:33
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Örüljetek neki, hogy jól vagytok! :-D nincs ok aggodalomra, majd jönnek folyamatosan szépen lassan. Bár ez sem biztos, mert van olyan ismerősöm akinek semmi, de tényleg semmi tünete nem volt. Csak a pocak nőtt :-) Nekem viszont kijárt minden finomság, a gyomorégéstől a vészes hányásig, a kórházat is megjártuk. Élvezzétek ki míg nem kell a budi mellé költözni! Jó egészséget és nyugodt boldog babavárást kívánok!

13+2 hkm

2018. márc. 25. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Neked is viszont kivanom!:)
2018. márc. 25. 19:43
 4/8 A kérdező kommentje:
koszonom szepen, nagyon halas vagyok a valaszokert...csak aggodom erte .:))
2018. márc. 25. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első tünetem az, hogy 3 hónappal szülés után hullik a hajam. 😂 Semmi nem volt terhesen, vígan lépcsőztem fel a hatodikra 41 hetesen is és egyszer sem fájt semmim, nem volt hányingerem, semmi. 😊
2018. márc. 25. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia..

Nekem ennyi sem volt..

27 hkm

2018. márc. 25. 22:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek :D
2018. márc. 25. 23:06
 8/8 A kérdező kommentje:
De nekem a mellfeszules az nulla....:( hat furcsalom
2018. márc. 28. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!