Normalis a kisse jobboldali derekfajdalom napi 3 alkalommal koraterhesseg alatt?
Figyelt kérdés
Nagyon aggodom, meg csak 4. hetben vagyok.Tudom,hogy sokan majd kiosztanak,hogy barmi lehet.Azert rossz, mert meg van ket hetem az uh-ig, de faj a derekam, foleg delelott, aztan elmulik utana delben megint 1-2 orat fajt, es van hogy elmulik , de utana ujra jon ilyen tompa sugárzó fajdalom, de nem éles késszurás!Amugy elol is faj ,de a méhem jobb oldala, amugy ott volt a peteeres :D Hőm reggelente 36,9. Vervetel hcg tartalom normal tartomanyba esett...de szerintem elmegyek egy ujra duplikalodott -e.Hanyingerem egyaltalan nincs, jó étvágyam van.Másik tünetem a hajhullas, faradtsag, mellfeszulgetes, de az is hol van hol nincs :D Kerlek irjatok biztatot, ez az elso baba, sokat vartunk ra.Az is aggaszt,hogy 4. hetben vagyok, es olyan eros pozi tesztem nincs, de erosodik, viszont kb szombattol 5 nap kellett hozza... Orvoshoz nem megyek, mert ugy latom es olvasom 4. hetet nem igazan veszik komolyan :( Szedem-iszom a magnesolvot napi 2x2018. márc. 22. 17:45
1/4 anonim válasza:
Nagyon fajt a derekam az elso trimedzterben.
Tesztem is gxenge volt,hulyere aggodtam magamat. Kb ket hettel a kimaradt verzes utan lett normalis erossegu,de szemmel lathatoan erosodott.
Csak nyugalom.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2018. márc. 22. 21:47
3/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Hogy vagy?
Én 4+3napos vagyok ma és ugyanez a gondom,erős derékfájdalom és néha enyhe görcs. Doki nekem is innetől 2hét :O 6+1 naposan megyek.
Iszonyú messze még :(
4/4 anonim válasza:
Jaj bocs most nézem 2018-as nem 2019. márciusi kérdés...de azért írj,mi lett veletek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!