Világos barnás/sárgás folyás terhesség alatt bajt jelez?
Előre is elnézést a mellékelt képért, de nem tudom eldönteni, hogy ez most világos barna vagy sárgás. [link]
A hatodik héten járok, görcsölni nem görcsölök, a derekam fáj néha és inkább ez a puffadós érzés a jellemző. Egyébként fehérneműn sincs folt, csak a toilett papíron, de nagyon kevés, egyáltalán nem bő folyás. Nagyon félek.
hogy mik vannak :)
én ezt amúgy halovány rózsaszínesnek nevezném, de ha csak a papíron veszed észre, akkor nem hinném hogy nagy gáz van.
A sárga folyást okozhatja a hormonváltozás is, ami teljesen rendben van. Nekem is jelentkezett az első 3 hónapban, voltam is emiatt nőgyógyásznál, de negatív lett minden. Aztán elmúlt magától szerencsémre.
Persze nem minden esetben, tehát az orvosoddal mindenképp beszéld meg, mert akár fertőzés is okozhatja, ami árthat a magzatnak.
Ha pedig ennél erősebb színű barnás folyást veszel észre, akkor mindenképp ügyelet azonnal. Nem itt kell kérdezősködni, hogy ez vajon mi, esetleg megnézzen-e egy orvos, mert az vetélés jele is lehet, mivel alvadt vérről van szó. Terhesség alatt pedig azt tudjuk, hogy semmilyen vérzés nem normális.
Tehát. Mindenképp említsed a nőgyógyásznak. De ne aggódj, nem lesz gond.
A barnas es rozsaszines gond lehet, mert ha nem kapsz ra idoben progeszteronpotlast akkor atvalt verzesbe. Nekem igy vol tavaly.....
A sargas nem jelent gondot tobbsegeben, lehet teljesen normalis is, a mostani terhessegemnel azt hittem valami baci de vettek kenetet es minden oke.
Szoval nagyon nem mindegy a szine! En barnasnak latom, egyetlen alkalom torlesnel nem hinnem hogy gnd DE: kerlek, amint megegyszer latod azonnal menj ugyeletre!
En nem tettem mert azt gondoltam varok masnapig Hogy elmuljon......hat ejjel arra keltem hogy verzek.
En irtam hogy velemvolt ilyen tavaly. Az ugyeleten megneztek uh-gal es adtak progeszteront de akkor mar keso volt.
Mindenesetre ra 3 honapra ismet pozitiv lett a teszt, mar 29 hetes :)
Ne aggodj ha nem latsz tobb foltot nem lesz baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!