Világos barnás/sárgás folyás terhesség alatt bajt
jelez?
Figyelt kérdés
Előre is elnézést a mellékelt képért, de nem tudom eldönteni, hogy ez most világos barna vagy sárgás. [link]
A hatodik héten járok, görcsölni nem görcsölök, a derekam fáj néha és inkább ez a puffadós érzés a jellemző. Egyébként fehérneműn sincs folt, csak a toilett papíron, de nagyon kevés, egyáltalán nem bő folyás. Nagyon félek.
Hát folt nagyon halványan van, halványabban, mint a képen, de azt is csak úgy látom, hogy wc papírral ott alaposabban megtörlöm. Most megint ideges lettem 😟
2017. jún. 17. 19:07
12/18 anonim válasza:
Akkor menj ugyeletre es kerj progeszteront. Inkabb menj feleslegesen mint hogy ne menj egy eleten at band.
Drukkolok!
2017. jún. 17. 19:09
13/18 anonim válasza:
Sok mindent nem fognak csinálni, esetleg megnézik uh-on, hogy megvan-e még, és ha igen, akkor kapsz egy receptet progeszteronra. De lehet, hogy csak recept. De lehet, hogy semmi, azt mondják, hogy ennyire nem kell. Attól függ, melyik elvet vallja a doki.
Bent nem tartanak ennyivel, ahhoz erős vérzés/vetélés kellene minimum.
2017. jún. 17. 19:15
14/18 anonim válasza:
Én is barnásnak látom inkább. Én is tapasztaltam a 6. héten, csak nekem a tisztaságin is volt napi mondjuk 3x 50 forintosnyi. (mikor máskor, szombaton). Mivel már volt egy vetélésem, ügyeletre mentem. Szívcső pulzált, mást nem láttak. Progi pótlást kaptam, azóta lassan múlik. Később kiderült, hogy volt egy hematómám. Most a 13. Hétben járok, ritkán látom csak. A hematómát már a héten nem látta a doki, úgyhogy lassan teljesen abbamarad elvileg. De kellett a progeszteron, attól jobban megtapad a baba és talán könnyebben átvészeli a hematómát.
2017. jún. 17. 19:41
15/18 anonim válasza:
Nekem sárgés batnás volt de bugyin is látszott, viszont az fertozéstol volt(gomba). Fluomizint kellett szednem tobbszor is, terhesség elején kellett anzobiotikumot szedjek és onnnéttol megpecsételodott a 9honapra a huvelyflora sorsa:S
2017. jún. 17. 22:30
16/18 A kérdező kommentje:
És neked társult egyéb tünet hozzá?
2017. jún. 18. 05:18
17/18 anonim válasza:
Én 31 hetes kismama vagyok, és ugyanezzel a problémával küzdöttem, mint te. Progeszteront már az elejétől szednem kellett, korábbi vetélés miatt. De ezek ellenére is időnként rózsaszín, valamikor barnás folyást törölgettem magamból. Sok pihenéssel és progeszteron pótlással talán javítható a dolog, de például huszonhetesen is előfordult barnás pecsételés, amikor jobban erőlködtem nagy WC-zés közben. Nem azután tapasztalsz te is ilyeneket? De szerencsére nincs semmi baj, és most már teljesen elmúltak ezek a problémák. Remélem, nálad is csak ennyi a gond. De azért orvosnak tudnia kell róla szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!