Normális, hogy alig bírom kivárni azt, hogy megszüljek?
Figyelt kérdés
Éjjel nappal csak erre tudok gondolni, nagyon izgatott vagyok és van hogy éjszakánként nem bírok aludni emiatt. Szinte állandóan teszek-veszek, a babaruháit rendezgetem vagy épp a kórházi csomagot pakolom át újra. Első babucim lesz. 19 éves 34 hkm. (Ha esetleg van olyan kismama, akinek van kedve beszélgetni azt szívesen fogadom)2018. aug. 29. 20:14
1/8 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van. Várod a kicsit, de valahogy foglald le magad már nincs sok hátra! :)
Ha gondolod irj én 17hetes múltam 23 vagyok 😊
3/8 anonim válasza:
En mar mindennek kesz vagyok. En is csak azon kattogok mikor jon ki a kis mazsola. Szinten 19 eves vagyok es 35 hetes :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem a kismamák 99%-a így van és ez a normális :)
5/8 anonim válasza:
Én is így voltam..
Az utolsó hetekben 3szor pakoltam át a csomagot..
Mindenki így van ezzel..
Bár nekem ez kb a 37. Héten indult be..( termi hst jó al átlépve szültem)
6/8 anonim válasza:
de édes vagy :D irtó jót röhögtem!
igen, a várt babák anyukái így éreznek... :)
Eszembe jutott, mikor még vártam az enyémeket,és egy csaj elsápadt, mikor mondta a dokink, hogy már nem kell többet jönnie, csak szüléskor találkoznak... csaj nem szólalt meg, doki pedig azt mondta: ... hát, számítania kellett rá, hogy ez lesz a vége :D :D
szóval igen, szivem, normális ,hogy várod :D
7/8 anonim válasza:
Másodikkal már nem leszel így bepörögve, el leszel foglalva a nagyobbikkal! 😀😎
8/8 anonim válasza:
39 hetes vagyok, 2.- baba... És én is így várom. Én feszt port törlök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!