Ti hogyan kommunikáltatok a babátokkal, amíg a hasatokban volt?
Beszéltetek hozzá, símogattátok a hasatok,ahol éreztétek hogy éppen ott van?
Ő hogyan reagált ezekre ?
Én sem beszélek hangosan a hasamhoz. Néha gondolatban elmondom neki, hogy várjuk, de azért maradjon még bent.
Az indokolatlan többesszámot se szeretem.
A hasamon végig szoktam simítani a kezem, ha nagyon rugdos,de nem nagyon zavartatja magát, a férjem kezétől viszont azonnal megnyugszik (szerintem mert nagyon meleg keze van)
Egyik ismerősöm hallgatta mindig ugyanazt a dalt, amíg terhes volt, a fia utána arra aludt el és még a mai napig nagyon szereti pedig már 20 éves.
Én énekelni szoktam, olyankor bizsereg a hasam. Fogalmam sincs, hogy mit csinálhat közben, de jó érzés.
Az igazat megvallva eddig nem is nagyon mertem beleélni magam a terhességbe, sokszor el is felejtettem, hogy várandós vagyok. Most a végére kezd tudatosulni bennem, hogy odabent egy élet van. Irigy is vagyok azokra a kismamák, akik már a pozitív teszt után elkezdenek vásárolni meg "foglalkozni" a magzattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!