Esetenkénti 7-9 közötti vércukor miatt, volt probléma a babátokkal? Nem a folyamatos 7 feletti kockazatára vagyok kìváncsi, hanem ha két hetente kb.2x előfordul.
Igen terhességi cukrom van. És megesik, hogy a kenyereket hiába a ch határon belül fogyasztom mégis megdobják a cukrom. Ilyen volt a Bio teljes kiőrlésű sparos kenyér, meg most a norbi kenyér is. Nekem legjobban a Lidl-ben kapható fitneszkenyér jött be. Igazából az érdekelne, hogy járt e valaki így, és utána lett e baja a babának tőle.
Az acetont én sem hiszem, hogy jó. Gyerekeknél akkor szokott acetonos lenni a vizelet, amikor ki vannak száradva.
Itt írják is, hogy éhezés miatt emelkedik meg a szintje a vizeletben.
Egy órával étkezés után kell mérnem. Igen próbálok odafigyelni. Viszont nekem is van, mikor kevesebb ch-t eszek mint amit kellene. Mondjuk ritka is, hogy magas a cukrom. Írnom kell mind az 5 étkezést, hogy mit mivel eszek. Nem szólt egyébként a diabetológus egy szót sem, hogy nem jókat és jó mennyiségben ennék, de még vizeletet sem néztek, majd most fognak. Remélem nem lesz vele gond.
Tízóraira és uzsonnára pl. én álltában csak egy-egy gyümölcsöt, vagy diabetikus túrórúdit, vagy joghurtot eszek. Elinte volt, mikor este nem ettem eleget és csak 4,.. volt a cukrom. Azt mondták, hogy az nem elég. egyébként nem könnyű, mert attól, hogy lemérem, még nem biztos, hogy ne viszi fel a cukrom. Lásd. a kenyérfélék. Utálom is az egészet, mert mindig attól kell tartanom, hogy mit fogok elrontani. Sok lesz vagy kevés!
Zöldséget hála istennek minden mennyiségben ehetek, attól nem szokott magas lenni.
Te hogy osztod be, hogy jó legyen? a 35g ch nem sok egy reggelire neked? Mit eszel, hogy meglegyen a mennyiség a cukrod viszont ne ugorjon ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!