Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esetenkénti 7-9 közötti...

Esetenkénti 7-9 közötti vércukor miatt, volt probléma a babátokkal? Nem a folyamatos 7 feletti kockazatára vagyok kìváncsi, hanem ha két hetente kb.2x előfordul.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szia! szuper az ebéd utáni értéked. nekem a reggeli két szelet bakony barna kenyér, ez egy szelet / 13 g ch, tehát a két kenyér 26 g szénhidrát, ehhez eszek általában sovány selyemsonkát, és sovány sajtot, két korpovit kekszet, a két keksz 6 g ch, az már 32 g ch, és ehhez paradicsom , paprika,hogy kitegye a 35 g ch-t. amíg 25 g ch volt a bevitel, akkor étkezés után 3,67 lett a cukrom, ezért emelték fel, de így most átlagban 5-6 közötti reggeli után, reggeli előtt 4,valamennyi szokott lenni. nekem a tízórai - uzsi az általában egy graham kenyér (9,3 g ch),és egy alma, v.Korpovit keksz 3 és alma, vagy puffasztot rizs, alma, vagy málna lemérve (mirelit) , vacsira két és fél szelet kenyér (egy graham, 9,3, egy szelet bakony barna 13 g, és egy fél szelet graham kb. 4 g.)tehát kb. 26 g. ch, plussz tejfölös túró, sovány szalámi, zöldség, hogy kitegye a ch bevitelt a 35 grammot, és itt is eszek Korpovit kekszet, eredmények átlagban étkezés után egy - vagy másfél órával szintén 5-től 6,5-ig vannak. az ebéd ha tészta akkor durum 6g, az 50 g ch, plussz tejföl, sajt a feltét, heti 1-2x krumpliból köret, 20 dkg-nyi, ha rántott húst eszek,ahhoz csak salátát, ha natúr husit,akkor krumplit is, és párolt brokkoli, karfiol. ezeken felül heti minimum 3x főzelék, tökfőzelék, zöldbabfőzelék, kelkáposztafőzelék, ma volt székelykáposzta, holnap paradicsomos káposzta lesz. igyekszem én is nagyon figyelni, de mindig bennem van a para, hogy őszinte legyek. szerintem te jól csinálod a diétát!
2014. ápr. 8. 14:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Neked nem sok az alma mellé még kekszet is enni? 160g-os diétára vagyok fogva, és azt néztem, amit kaptam füzetet ott 100g almában 7g ch van. 160g-os diéta melett tízóraira 15g ch-t lehet enni. Én megmértem már az almát egy alma kb. 200g, de lehet, hogy több. Szóval egy almában 15g ch meg is van. Mellé a 6g ch kekszből nem sok? Bár igaz, hogy utóvacsizni én sem szoktam, tehát annyival lehet emelni az uzsit meg a tízórait.
2014. ápr. 8. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a mintaétrenden van így, 20 g ch kell tízórai és uzsira. ebből úgy, hogy 10 g gyors, 10 g lassú. az almát én is mérem, de még 20 dkg sosem volt, kb. átlag 12,5 dkg az alma, tehát még igazán 10 g ch sincs benne, gondolj bele, nem is tudod az egészet megenni, mert én lemértem úgy,hogy meghámoztam felszeleteltem és akkor épphogy van 10-12 dkg, tehát 7-10 g ch benne, hisz a teljes alma héjjal, csutkával persze,h.több. ez így a gyors felszívódású, a málnában pedig 125 grammban, tehát 12,5 dkg-ban van 5,8 g ch mindössze. ha az almát nézem jó esetben 10 g ch, a 3 korpovit keksz is 10 g ch, így jön ki a 20 g ch. nekünk a mintaétrendet is így adták. ja én 200 ch diétán vagyok jelenleg.de még így is, hogy reggel 35-tízórai 20-ebéd 50- uzsi 20- vacsi 35-és utóvacsi 10 sincs kitöltve a 200 ch...
2014. ápr. 8. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!