A folyamatos mensis görcsök mennyire jelzik előre a szülést? 39+3hkm
Figyelt kérdés
hányingerem van és rendszeres mensis görcseim vannak, néha benyilall a keresztcsontom, de ennyi. Jelent ez valamit, vagy még soká lesz a nagy nap? Már nagyon fáradt és türelmetlen vagyok!!! :/2014. márc. 17. 23:09
1/4 anonim válasza:
Tusolj le, ha nem múlik, indulás :) könnyű szülést
2/4 A kérdező kommentje:
a zuhanyzás idejére elmltak, most megint vannak, de enyhék csak... szerintem még sokáig nem lesz ebből semmi :/
2014. márc. 18. 01:59
3/4 anonim válasza:
Második gyerkőcnél nekem 2-3-5 percenként mesis görcseim voltak 2-3 napig. Aztán egyszer csak ezek kezdtek el erősödni, úgyhogy rögtön 3 perces fájásokkal indult a szülésem.
4/4 A kérdező kommentje:
Uhh de jó lenne, ha nekem is így lenne. De én pénteken sajnos még tök zárt voltam, és a görcseim nem tartanak 10 mp-ig se :/ zuhanyzásra elmúlnak, aztán folytatódnak, viszont járásra, mozgásra nem múlnak el
2014. márc. 18. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!