Ti hogyan kommunikáltatok a babátokkal, amíg a hasatokban volt?
Beszéltetek hozzá, símogattátok a hasatok,ahol éreztétek hogy éppen ott van?
Ő hogyan reagált ezekre ?
Én sem fogom fel ezt túl spirituálisan. Ott van, örülök neki. De nem simogatom én sem a hasam, épp azért, amit az első válaszoló is írt. Én is csak ráteszem a kezem, akárcsak az apja. Beszélni sem beszélek hozzá külön, nem tudja, hogy hozzá szólok. A hangomat meg hallhatja enélkül is épp eleget. Esetleg nagyon ritkán egy-egy mondatot, mint a "na hello" mikor reggel először érzem, hogy ébren van. Mint, ahogy én nem beszélek többes számban sem, sok kismamával, anyukával ellentétben. Nem "kerekedünk", mert csak én kerekedek, ő meg nő. És később sem "leszünk szobatiszták", mert én már nagyon régen az vagyok és a fogaim sem nekem fognak jönni :)
Egy dolog van, amit csinálok és bízom a működésében, hogy hallgattatok vele altatókat. Hátha segíti majd születése után az alvást, ha ezeket hallja. Aztán vagy működik vagy nem.
#4 vagyok ismét
Kérdező! Nekem eddig annyi a tapasztalatom, hogy a párom és a macskánk hamar elalsznak tőle, ez tuti. Ez már kellően letesztelt :D Szóval bizakodom :D
Viccet félretéve. Egy barátnőm rakta mindig a telefonját a hasára miközben Cserháti dalok szóltak belőle. Most már 3 éves a két fiú, akiket akkor várt. De még most is megnyugszanak a Cserháti daloktól. Lehet ez persze merő véletlen is. Ki kéne próbálni hasonló hangtónusú előadókkal is.
Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy ennyit megtehetek, hátha bejön. Két, három naponta ha úgy van kedvem, akkor kb 20 percig szól a hasamon. Túlzásba azért nem viszem, mert mire megszületne hallani se akarnám ezt a 4-5 altatódalt :D
6-os, mivel van egy 2,5 èvesem, olvasok a kicsinek is elèg mesét 😆
Egyèbkènt nrm igazàn beszéltem a hasamhoz, mert hülyènek éreztem magam. Beszélhetsz eleget hozzá, ha kibújik. Hajaj!
Meg is unod 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!