Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tervezett gyereknél az...

Nem tervezett gyereknél az apa nem nagyon akarja a babát, megtartsák így is?

Figyelt kérdés
Védekezés mellett jött a baba. Azt mondja mindkét döntésben támogat minden szempontból. Ha megtartom az ő élete nem borul fel, de anyagilag támogatna. A pénz minden ? Szeret az ilyen ember egy kicsit is egy nőt , ha a közös gyerek nem kell neki ? :(

2018. szept. 9. 22:13
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Ha abortusz akkor soha látni sem szeretném már utána. Ha megtartom tudni akarom mivel és hogyan támogat anyagilag és morálisan is. Most nagyon kedves és egy kis időt kert. Nem értem a dolgot mire. Az a baj hogy annyira fel dög dühíteni ezzel hogy gyors drasztikus döntést fogok hozni :-( !!
2018. szept. 10. 19:35
 22/40 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező (#21) ezek után én szakítanék azonnal a helyében.
2018. szept. 10. 19:44
 23/40 anonim ***** válasza:
77%
És magadat látni szeretnéd utána?Tudnál utána tükörbe nézni ?(csak kérdem, ebben nincs szemrehányás meg ilyesmi, puszta érdeklődés)
2018. szept. 10. 20:13
 24/40 A kérdező kommentje:
Igen
2018. szept. 10. 22:44
 25/40 A kérdező kommentje:
Azt mondta semmiben nem támogat a nevére sem veszi és utal engem 👍🏻 Bármit megtennék hogy meggondolja magát és együtt neveljük fel de nem fogja
2018. szept. 12. 08:03
 26/40 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező (#25) valóban nincs sok esélyed erre, ld #20. Persze, ha megtartod, ez még párszor változni fog ide-oda, többek között, mert a srác "szerető családja" is általában elkezdi nyomni ezerrel "mert a kicsibaba"... de a hosszú távú jó kapcsolat, az "együtt neveljük fel" gyakorlatilag nem túl esélyes... kis szerencsével kibekkelheted mellette, amíg GYED/GYES-en vagy.... bár szerintem ez nem kis aljasság egy nő részéről, kihasználni a férfit a gyerek érdekében.

De ebből a megnyilatkozásodból is süt, hogy számodra az embrió fontosabb a párodnál... ha nem így lenne, azt írtad volna, hogy "mindent megtennél, hogy megmentsd a kapcsolatotokat", vagy "megtartsd a párod", és nem a majdani gyerek felnevelésével jössz.

2018. szept. 12. 09:26
 27/40 anonim ***** válasza:
64%
Akkor a kérdés nagyjából eldőlt. A pasas kuka, legfeljebb a gyerektartást kapod meg tőle vagy azt se, segítségre nem számíthatsz. Innen már könnyebb átgondolnod, hogy vállalnod-e a gyereket így is, vagy nem. Ha abortusz ellenes vagy, az örökbeadáson is gondolkodhatsz esetleg.
2018. szept. 12. 09:27
 28/40 anonim ***** válasza:
76%

Ennyire szeret. Itt a válasz.

Ezek után én nem tartanám meg. De a pasit se!!

2018. szept. 12. 10:39
 29/40 anonim ***** válasza:
27%
Milyen védekezés nem vált be, áruld már el.
2018. szept. 12. 10:42
 30/40 anonim ***** válasza:
66%

#28 "Azt mondta semmiben nem támogat a nevére sem veszi és utal engem" - nekem ez azt mondja, hogy a kérdező párja már meghozta a saját döntését a kapcsolatról is.

(amit - lássuk be - a Kérdező borított, amikor a benne növekvő embrió fontosabb lett számára a párjánál)

2018. szept. 12. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!