Nem tervezett gyereknél az apa nem nagyon akarja a babát, megtartsák így is?
Kérdező (#25) valóban nincs sok esélyed erre, ld #20. Persze, ha megtartod, ez még párszor változni fog ide-oda, többek között, mert a srác "szerető családja" is általában elkezdi nyomni ezerrel "mert a kicsibaba"... de a hosszú távú jó kapcsolat, az "együtt neveljük fel" gyakorlatilag nem túl esélyes... kis szerencsével kibekkelheted mellette, amíg GYED/GYES-en vagy.... bár szerintem ez nem kis aljasság egy nő részéről, kihasználni a férfit a gyerek érdekében.
De ebből a megnyilatkozásodból is süt, hogy számodra az embrió fontosabb a párodnál... ha nem így lenne, azt írtad volna, hogy "mindent megtennél, hogy megmentsd a kapcsolatotokat", vagy "megtartsd a párod", és nem a majdani gyerek felnevelésével jössz.
Ennyire szeret. Itt a válasz.
Ezek után én nem tartanám meg. De a pasit se!!
#28 "Azt mondta semmiben nem támogat a nevére sem veszi és utal engem" - nekem ez azt mondja, hogy a kérdező párja már meghozta a saját döntését a kapcsolatról is.
(amit - lássuk be - a Kérdező borított, amikor a benne növekvő embrió fontosabb lett számára a párjánál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!