Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Álapotos anyukától kérhet...

Álapotos anyukától kérhet olyat egy pszichológus hogy maradjon a pszichiátrián?

Figyelt kérdés
Milyen súlyosnak kell lenni az esetnek hogy egy most alapotos anyukát bent tartsanak aki nem sokára szül? Most 6 hónapos.
2018. szept. 9. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Akarata ellenére csak az ön- és közveszélyes embereket tartják bent a zártosztályon. Nyiltosztályról bármikor haza lehet menni.

Pszichológus kérni kérhet, de kötelezően csak orvos rendelheti el, 24 órán belül konzulium dönti el, hogy indokolt-e a zártosztályon tartás. Ha igen, akkor az illető semmit nem tehet.

2018. szept. 9. 11:04
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Pszichologus kérheti de nem sok köze van a pszichológusnak a pszichiátriahoz..ott pszichiáterek dolgoznak, akik orvosok, a pszichologus nem orvos. Bent tartani nem lehet, max kényszer gyógykezelésen, ami viszont eleg súlyos, igen.
2018. szept. 9. 11:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Ilyen hogy közveszélyes vagy öngyilkosságról szó sincs . Csak voltak rossz élményei a családjával. Tehát bántalmaztak őt testileg lelkileg . És igazából nem igazan tudja magát kontrollálni. Ami azt rejti hogy Ha valaki rossz szot szól neki ő is vissza szól neki . Nem tudom. Ha most el megy és el mondja egy pszichológusnak ő mit tehet ha ezek állnák fent ? Lehet hogy csak hetente be kell járnia?? Vagy ezt külön lehet kerni hogy héti egyszer be mennyen ne keljen be feküdnie. Súlyos esetről szó nincs
2018. szept. 9. 11:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Valójában mi az ingyeneshez akarnánk el menni ami elméletileg a pszichiátrián vannak a szphihologusok. Nem tudom én sem .. Valójában akkor kerni kérheti de nem kötelezhetí rá ha nem súlyos a helyzet .
2018. szept. 9. 11:12
 5/11 A kérdező kommentje:
És a kényszer gyógyszer kezelés mit rejt ? Ott nem tárják bent igaz ? Én annyit tudok ha valakinek gyógyszer akarnak írni annak be kell feküdnie..
2018. szept. 9. 11:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is írt gyógyszert a doki, mégse volt szó sem arról, hogy befeküdjek.
2018. szept. 9. 11:32
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
NEm értem, miért ekkora gond. HA benn marad, az nem azt jelenti, hogy "közveszélyes örült", hanem csak annyit, hogy adott esetben neki is jobb lenne, ha napi 24 órában tudna tanácsot vagy segítséget kérni szakembertöl, emellett sokkal intenzívebben tudnának vele foglalkozni. Márcsak azért is, mert terhesként nem kaphat gyógyszereket, márpedgi feltehetöen szüksége lenne vagy erre, vagy (majdnem) folyamatos lelki támaszra.
2018. szept. 9. 11:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! -lé írnád privátban neked milyen problémáid voltak ? És a pszichológus vagy a pszichiáter irt fel gyógyszer neked ? És csak -beszélgetni kellett be járni?
2018. szept. 9. 11:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiert nem fognak befektetni.

Nalam ugy volt, hogy elmentem SZTK-ba pszichiatriara, mikor idopontot kertek tolem megkerdeztek a nevemet, koromat, hogy mi a panaszom (szorongas, panikolas, panikrohamok, hipochondria), meg hogy vannak e ongyilkos gondolataim. Gondolom a valaszok fuggvenyeben kaptam idopontot. Ott kitoltettek velem egy tesztet, ilyen altalanos allapotfelmeres, hogy alszok, vannak e tevkepzeteim, hangulatingadozasaim, tehat a gyenge tunetektol az erosig fel vannak sorolva. Elbeszelgettem a pszichiaterrel, aki a tunetek alapjan csak Xanaxot irt fel, es az ott rendelo egyik pszichologushoz kellett jarnom. Hetente 1 ora, majd ha nem javul vagy romlik, akkor ismet pszichiater. En megalltam egy szinten, most kaptam gyogyszert. Nagyjabol ez menete.

2018. szept. 9. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:
77%

Huu

Sajnalom a szaporodas nem iq kotott komolyan

Ez kerdes se fule se farka

Visszaszol ezert korhazi zartosztaly

2018. szept. 9. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!