Valaki írna aki volt már bentfekvős pszichiátrián? (Nagyon fontos, és SOS! )
Rossz esetben pár napon belül bekerülök. (Pécsi pszichiátriai klinika)
Depresszióm és anorexiám van.
Fogalmam nincs,hogy melyikkel fognak beutalni..
Nagyon fontos lenne,hogy valaki,akinek van ezzel kapcsolatban élménye leírja mert nagyon félek... Örök hálám minden apró válaszért is!
16/L
Szóval én voltam, szintén 16 évesen csak én Debrecenben.
A depresszió meg az anorexia az együtt jár szóval mindkettővel fognak foglalkozni. Meg, ha bekerülsz normális esetben semmilyen pszichés problémádra sem legyintenek.
Én először nagyon utáltam, borzalmas volt, azt hittem ott fogok igazán megbolondulni, elvették minden cuccom, állandóan figyeltek, egész nap nem sok mindent lehetett ott csinálni, a doki néha beszélt velem meg egy pszichológus heti 1x...A többi időben meg a falat bámultam. Aztán valahogy hozzászoktam, megismerkedtem a többiekkel, az ápolókkal is beszélgettem végül kiderült, hogy nagyrészt kedvesek, szóval a végére már kicsit meg is szerettem azt a helyet. Viszont segíteni rajtam nem igazán segített, hogy őszinte legyek.
De ez nem azt jelenti, hogy Neked sem fog.
Kitartás!
Ma végülis voltam pszichológusnál.
A pécsi gyermekklinikának a pszichiátriai zárt osztályára fogok kerülni anorexiával,depresszióval és paranoid téveszmékkel..meg még egy rakat dolog,de ezek a legfontosabbak. Hétvégén sikeresen kétszer is elájultam,folyamatosan fáj a fejem és szédülök,rossz a szívem,anyagcserém szinte nincs is már,nem jött meg a menstruációm sem és a testsúlyom 20%-át elvesztettem egy hónap alatt.
A pszichológus szerint annyit eszem,hogy ez meghalni elég.
Szóval igen.
Zseniális lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!