5. hét terhességnel egy hétvége alatt két üveg bor okozhatott kárt?
Én Algoflex rapidot vettem be 2-t, mert görcsöltem, azt hittem, meg fog jönni. De nem jött, hanem az már Ő volt... 6 hétig nincs összeköttetés amúgy, azt mondják.
Ez más, csak eszembe jutott, tavaly november végén vettünk egy kis üveges Jack Daniel's-t, mert szeretem, hogy én azt majd karácsonykor vagy szilveszterkor szépen megiszom. December 4-én kiderült, hogy terhes vagyok. Azóta is ott van bontatlanul a vitrinben. Mostmár lehet, megtartom emlékbe :)
Mielőtt megtudtam, hogy terhes vagyok: lecsúszott kb. 2 liter boroskóla (nem egyszerre), tüszős mandulagyulladásom volt, 1 hétig antibiotikumot kellett szednem, olyan edzésre jártam, amit egyáltalán nem lehet terhesen, és kétszer lementem úszni, egyik alkalommal összeszedtem egy jó kis hüvelygombát, elhasználtam 3 hüvelykúpot.
Nyilván nem tervezett baba volt, ha tudom, hogy esélyes, egyiket sem csináltam volna, de úgy tűnik eddig minden vizsgálaton, hogy makk egészséges, még nagyobb is, mint a papír szerinti kora. Nekem is azt mondta az orvos, mikor kérdeztem, hogy 6 hetes koráig ezek a dolgok nem érintik őt.
Nem hallottad még, hogy ami azelőtt történik, hogy megtudtuk, az nem számít? (Mifelénk mondják!)
Én 4 és fél hetes terhes voltam szilveszterkor Vodka-pezsgő-málnaszörpös koktélokat ittunk. De csak ott kezdett el gyanús lenni, mikor már 4 napja tartott a macskajaj... :D
A baba előtti mensim is elmaradt, akkor negatív volt a teszt, inkább 'problémára' gondoltam, mintsem hogy mégis bekaptam volna a legyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!