Allandoan a pocakommal vannak, hogy tok nagy meg nem kene
ilyen nagynak lennie, 25 hetes vagyok akkor mar azert van
nagy pocak nem?
Csak azt tudom mondani, hogy ne törődj az ilyen megjegyzésekkel! Nekem is mondták, nem is értettem, miért. Terhes vagyok, akkor miért ne legyen nagy pocim??? Az igaz, hogy nem vagyunk egyformák. Nekem is van egy ismerősöm, akiről csak nagyon későn lehetett megmondani, hogy várandós, annyira nem látszott. De a többségnek szerintem igenis látszódik fokozatosan, pláne a 25 hétben!!! Szóval nyugi.
2008. nov. 3. 21:01
2/11 A kérdező kommentje:
Szia!
Attól függ mekkora! Egyénenként változó!
Ne foglalkoz mással!!! Valakinek jobb mert nagy, valakinek meg azért jobb mert kicsi! Kinek mi jutott.
A te terheséged egyedi, nem hasonlítható össze mással!
Ha gond lenne a dokid szólna bizti. Ne aggódj!
Nagyon sok boldogságot!
24 hetes kismama
2008. nov. 3. 21:06
Szia!
Ha a vizsgálatok szerint minden ok. akkor ne törődj senkivel és semmivel. Az én hasam állítólag kicsi volt, legalábbis a rokonok ezzel piszkáltak. A babám tökéletesen fejlődik, de az alkatom miatt a 30. hétig alig látszott rajtam valami. Valószínű a te alkatod pedig olyan, hogy jobban kiemeli a pocid.
Lényeg, hogy egészségesek legyetek:)
2008. nov. 3. 21:21
Nekem is nagy pockom volt már ebben az időben!
A baba viszont akkora, amekkorának lennie kell :)
Ne izgasd ezen magadat!
35 h.
2008. nov. 3. 21:37
Szia!
Engem is állandóan azzal piszkáltak, hogy biztos ikreim lesznek mert akkora a pocim, de a nőgyógyászom szerint viszont átlagos. Szóval amíg a doki nem mondja ne foglalkozz mással.
Boldog babavárást:)
34 hetes kismama
2008. nov. 3. 23:30
Aki még nem volt várandós, vagy már régen szült, nem emlékszik, hogy mikor mekkora egy pocak. Lehet, hogy a tied teljesen átlagos, csak ők gondolják nagynak.
2008. nov. 4. 07:45
Ne foglalkozz vele, a legtöbb terhes nővel ezt végigjátsszák, hogy miért ekkora, kicsi, nagy stb. A has mérete sok tényezőtől függ, pl. ha a méhlepény az első falon tapad, akkor jóval nagyobbnak tűnik a pocak. Ha terhesség előtt esetleg volt a hasadon plusz kiló, akkor szintén hamarabb és látványosabban növekszik a poci. A magzatvíz mennyisége is adott esetben lehet egy picivel több és ez is befolyásolhatja. A baba súlyára a legkevésbé sem utal, nekem az első babám 3 és fél kilóval, 51 cm-rel született, de közel sem volt akkora hasam mint a velem egy magasságú sógornőmnek, aki szintén 3 és fél kilós kislányt szült, de "csak" 51 cm-es volt. Én 20 kg-t szedtem fel akkor, ő csak 12-t -igaz, a kezdő súlyom nekem kb. 8-9 kg-val kevesebb volt mint neki.
2008. nov. 4. 08:43
Az előző vagyok, véletlenül elírtam, szóval sógornőm kislánya 50 cm volt, az enyém 51.
2008. nov. 4. 08:45
én nekem is szokták mondani hogy tán ikrek lesznek,akkora a hasam,de volt olyan is aki azt mondta nincs is szinte,na akkor erre mit szoljon az ember,26hetes
2008. nov. 4. 10:08
Kapcsolódó kérdések: