Létezik, hogy van magzatkárosító hatása az UH-nak?
Vagy genetikai... Biztos nem az uh-tól van.
Nem ajánlott még az orvos komolyabb kivizsgálást nektek?
Én direkt rákérdeztem a dokimtól,hogy nem káros-e,főleg meg a hüvelyi,hogy ugye odabent matatnak??Azt mondta,hogy gondolom akkor csinálnák ezeket az orvoslásban ha bajt okoznának vele!Valahol logikus!
Szerintem is nálad inkább hormonális oka lehet ezeknek a siketelen terhességeknek!
Sajnálom!
Megérné ha végeznének rajtad egy teljes hormonprofilt!
Őrület, már fáj a fejem, 16.-án , szerdán csinálták a curettet, de még mindig nem szedtem össze magam. Azért gondoltam már erre, mert olyan élesen nem fejlődtek UH után, bármelyik héten mentünk, UH-ig minden rendben volt. Ill. az elsőnél véreztem egy kicsit, de 2. UH-kor az is elhalt, pedig 6. héten a vérzés ellenére minden rendben volt.
De tényleg lehet,, hogy vmi genetikai ok van a háttérben, de ezt csak sokára tudom meg, mert most semmilyen kivizsgálásra még nincs kedvem menni.
Az endo-n néztek pajzsmirigyműködést?
A köv terhességeknél kaptál Utrogestant?
én mivel véreztem és görcsöltem sok uh-om volt...gyakorlatilag az 5.héttől hetente és mikor kórházba kerültem és nagyokat véreztem akkor volt hogy egy héten 2x 3x...aztán mikor kikerültem és mentem a dokimhoz egy brutális görcsroham után azt hittem megint megnézi de azt mondta nem jó a babának a túl sok uh bár nem találtak eddig olyan károsodást ami egyértelműen az uh-ra foghato de "mikor a babát eléri a hullám,egyértelműen tiltakozik ellene azzal hogy mocorog és húzódozik" szó szerint idéztem az orvost és mivel nekem a 13.hétig összesen 13x volt uh így nem is firtatom
de pár uh biztosan nem okoz bajt és meg kell nézni néha hogy minden rendben van-e...angliában pl összesen 3x csinálnak uh-ot 9 hónap alatt= nagyobb is ott a beteg babák száma szóval van amikor szükséges de puszta kiváncsiság miatt szerintem ne "piszkáljuk"
szerintem sajnos te habituális vetélő vagy aminek az okát ki kell vizsgálni de a vetélések nagy része ebben az időszakban történik uh-tól teljesen függetlenül...
KITARTÁS!!!nekem is volt vetélésem és próbálom úgy felfogni hogy jobb mint egy beteg baba...a szervezet szelektál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!