Ez a hormonváltozás hatása?
Kb 3 hetes terhes vagyok, és annyira ingerlékeny vagyok, hogy üvöltök mint a fába szorult féreg. De nem nagy dolgok miatt. (durván veszekszem)
Persze fájnak a melleim, meg a derekam, meg szédelgek stb, de lassan magamat nem bírom elviselni!
És mindenen sírok!
Elmúlik majd? Vagy igyak nyugtató teát?
3hetesen még nem tudod elvileg h terhes vagy...hisz a mensid kb 1hét mulva lenne várható...
utolsó mensi első napjátiol számoljuk a heteket.
benne van h az ember ingerlékenyebb, de még nagyon az elején kell legyél...nem lehet erre fogni..önuralom...én sem csináltam ezt,de tény h érzékenyebb voltam és hamarabb felkaptam a vizet de tudni kell 3ig számolni,mert mindenkit megbántanánk aki fontos(párunk,szüleink stb)
most h második babám várom méginkább fontos a higgadtság...gondolj bele...majd az 1-2éves gyerekednek üvöltessz meg veszekszel ha a második babád várod majd(persze csak ha szeretnél, egy szitu amibe gondolj bele)szoval ezt a hisztit nem foghatjuk a terhességre, ilyen nincs...
szept 15-én volt meg a havim, szóval az embrió kb 3 hetes, de ebbe most nem megyek bele, mert bonyolult a havim is, ami nem havi, hanem fél évi, na meg a pé-m is összevissza, ha egyáltalán van, és clostys baba. szóval az embrió 3 hetes! na meg az ultrahang, és a doki sem hazudós fajta! főleg, hogy folyamatosan néztük a tüszőérésem!
ne vond már kétségbe jó? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
így is idegbeteg vagyok!!!!!!!!!!!!!!
hehehe...ez jó:)
csak h tudd, én is pco-s vagyok, s tudom h mi az h évente 2-3mensije van az embernek. a iam spontán fogant, s nekem is uh alapján állapitották meg a korát,s igy lettem én is számolva..a második babám akit most várok a gyönyörű 18hónapos babám mellé szintén clostyval fogant és 24hetes vagyok.mégsem egy hárpia... az embrio 3hetes az lehet, de a terhességed akkor 5 hetes. de ebbe tényleg ne menjünk bele, mert látszik h nem lehet megmagyarázni neked, bár a válaszom nem volt cseppet sem rosszindulatűú szerintem, te mégis csak támadsz...ráadásul semmire sem reagálsz, csak az első mondatomra, ahelyett h elgondolkoznál kicsit a viselkedéseden(amit te irtál le ugye h milyen nem én)
nem csoda h nem birod magad elviselni, de azon se csodálkoznék ha a párod sem birná sokáig...szoval ne rám ugass aki probált meg tanácsot adni, hanem magadban tegyél rendet, mert ez nem fogható a terhességre:)))
a ne rám ugass kicsit erős volt!
megnyugtatást vártam, vagy egyéni tapasztalatot, nem kioktatást!
ha lehet ne írj többet! köszi!
figyelj. ha egy kérdésre nem lehet megnyugtatást irni, miért irjon bárki is? mikor nem az a megoldás s az emberek véleménye. de ha attol neked jobb lesz, irhatjuk, hogy ne aggodj ez normális és nyugodj meg...de nem ez az igazság.
talán nem véletlen, hogy nem érkeztek válaszok a kérdésedre.
ez egy "forumos" jellegű kérdezz-felek oldal, ahol nem szakemberek válaszolnak, hanem a kismamák osztják meg egymással a saját tapasztalataikat, véleményüket. nem értem akkor mit vársz itt...na mindegy. azért minden jót neked.
Szerencsére találtam ide vonatkozó több kérdést is, és vannak hozzám hasonlóak, nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Kértelek, hogy ne írjál, de úgy látszik kicsit perverz vagy, és feladatodnak érzed, hogy megneveljél! Szerencséd, hogy ez tényleg egy fórum jellegű dolog, és névtelenül csinálhatod a piszkos kis dolgaidat!
Hogy pont nekem kellett kifognom egy ilyen állatot!!!!
Ha a doki engedi, mindenképp szedj magnéziumot (én a Béres magnézium+b6-ot eszem), a kommentjeidből látszik, hogy durván kész vannak az idegeid - és ez nem jó a Babádnak. Meg persze Neked sem!
Az első trimeszter végére nekem sokat csillapodott a hormonháború! :)
Amit még idegsimításra iszogatok, az a borsmenta tea, azt szokták engedélyezni.
Vigyázz magadra, magatokra, boldog babavárást! :)
Nagyon köszi, én is ezt a javaslatokat találtam, és tegnap már este vettem is be, na meg elmentem ma dokihoz, hogy nézzen meg mindent, hogy tudjak megnyugodni a babával kapcsolatban, és minden oksi, na meg ahogy pumpált a kis szíve, kicsit megnyugodtam, ma inkább már csak a meghatódottságtól sírdogáltam.
Jah, és 7 hetes terhes vagyok :S , mint kiderült, szóval tombolnak a hormonok rendesen :)
még egyszer köszi a megnyugtató hangnemet, erre volt szükségem!
Örülök, hogy minden rendben, maradjon is így! :)
Minden jót Nektek :)
Csatlakozok az idegbetegek táborához. 2. gyerekemet várom és az elejétől kezdve idegesebb minden miatt. (ok nélkül, megmagyarázhatatlanul)
Az elsőnél semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Sőt, amíg nem tudta a sok rokon, hogy babát várok, mindenki kérdezgette, hogy megbántott-e valamivel, vagy baj van-e...meg ilyenek. Aztán mikor megtudták a tényt, akkor azt mondták, hogy azért vagyok ilyen, mert a hormonok befolyásolnak. Azóta nagyon figyelek a reakcióimra, de érzem, hogy bármitől fel tudnék robbanni mérgemben, vagy elpityeredek. Visszaszámlálok, mély levegőt veszek, de néha így is kitör belőlem. Remélem nem maradok ilyen, mert amúgy kifejezetten birka türelmű, nyugodt,nem aggodalmaskodó, nem mindenen sírós típusú ember voltam.
Úgyhogy kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!