Vajon milyen hatása lenne egy egész hengernyi caullophyllumnak? Előbb nyílnék?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 16:36
1/8 anonim válasza:
egyszerre bevéve? Semmi különösebb, hiszen az adagja az 5 golyó, e felett a többi hatástalan, azzal már nem tud mit kezdeni a szervezet
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, egyszerre bevéve gondoltam. Megőrülök, már szülni akarok :( 37 hetes vagyok, darabokban megy el a nyákdugó, vannak nyilallások, keményedések, és úgy be van vizesedve a lábfejem, hogy nem birok ráállni. :(
2011. aug. 25. 16:51
3/8 anonim válasza:
semmi nem történik tőle, hidd el
mármint attól, ha magadba döntöd a fiolát
inkább szex, lépcsőzés
4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg egyé babacsalogató?
2011. aug. 25. 17:27
5/8 A kérdező kommentje:
*egyéb
2011. aug. 25. 17:27
6/8 anonim válasza:
nézd, lehet sok mindennel próbálkozni, de amíg nem akar a baba előbújni, addig meggebedhetsz a próbálkozásokba. Úgyis az ő "szava" lesz a döntő.
7/8 anonim válasza:
A nővéremnek a szex vált be, az orvosa mondta, mert kicsit nagyobb volt a baba. 2 héttel szült meg hamarabb. De a lépcsőzés se rossz ötlet.
8/8 anonim válasza:
Úgyis akkor fog kijönni, amikor ki akar :) Szerintem teljesen felesleges ráparázni a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!