Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen nincs szívhang baj?

6 hetesen nincs szívhang baj?

Figyelt kérdés
Ma voltam nogyogyasznal azt mondta 5-de inkabb 6 hetes vagyok. Viszont a szívhangrol semmit sem mondott a papiron sincs rolla semmi csak hogy petezsak van. Julius 26-an volt utoljara mensturaciom. Szerintetek van okom a felelemre?
2018. szept. 5. 23:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem kell félni,nekem sem volt még szívhang a 6.héten,legközelebb már volt(9.héten),és minden rendben volt a genetikai ultrahangon is

15 hetes kismama

2018. szept. 6. 10:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Én először 6 hetesen voltam,utána 7hetesen és nem volt szivhang.(Hasi uh)

Magánrendelőbe mentem 8hetesen és akkor már volt(hüvely uh)

Én is sokat paráztam hogy miért nincs és hogy lesz e egyáltalán,de szerencsésen alakult a dolog.

Egyébként sok mindentől függ.Hasi vagy hüvely uh-on néz e az orvos,mennyire vacak-régi a gép stb.

Én azt tapasztaltam hogy az sztk-s uh-ok nagyon ósdik,ezért is járok inkább magánrendelésre.

11hkm

2018. szept. 6. 10:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon megnyugtattatok koszonom nektek! :) megprobalok nem idegeskedni.
2018. szept. 6. 21:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia ! Ne aggódj , én is pontosan ugyan ezeken estem àt az elmúlt hetekben :)

6Hetesen mentem orvoshoz , csak petezsakot látott , akkor az ember olvasgat es jol beparazik hogy baj van , engem 3het múlva hívott vissza a doki

2018. szept. 7. 00:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor voltam 9hetes természetesen már volt szivhangja es gyönyörűen lehetett látni az ultrahangon :)

Persze énis nagyon izgatott voltam , előtte nap alig aludtam :)

Bar mondjuk nekem durva hanyingerem van igy azert az megnyugtatott :)

(Az előzőt is en írtam csak véletlen elküldte mielőtt befejezhettem volna )

Boldog babavárást :) ne aggódj :)

2018. szept. 7. 00:28
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolso elotti igen en is pont ugyan igy vagyok :). Remelem minden rendben lesz 19-en megírom mi volt :)
2018. szept. 7. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!