Crl 7-8 mm, erős szivhang. Minden rendben?
Szerdán voltam orvosnal először. 7+2 napot írt a papírra, 7-8 mm mondott a hosszra. Szép, egyenletes szivhangja van.
Lehet pici a baba?
Fogantatás elvileg 06.16-18 mert utána nem voltunk már együtt. Utolsó menses 06.04 tehát félidő.
Köszönöm a bíztató kommenteket :)
A.
Szia! Ha vigasztal, nekem 6+6 hetesen 3 mm volt szívhanggal, most 14 hetes vagyok és minden a legnagyobb rendben! :)
Továbbra is kisebb mint kéne, pedig mi sem voltunk együtt peteérés után (férjem elutazott). Van ilyen :)
Nekünk is közepidoben fogant...6+4en 4mm volt 8+4en 19mm 11+5ön pedig 53mm. Nekünk mondta a doki az elején h kicsi, de aztán szépen behozta a lemaradást.
Sztem nálatok is minden rendben lesz, én éreztem h minden okés idebent😍
Főleg ha szép erős szivhang van...pár mm ide vagy oda...meglátod szépen fog ő fejlődni.
Sziasztok, köszönöm mindenki válaszát!
21:28 18-.án volt a peteérés, mivel 12-24 órát élő a petesejt, ezért aznap lehetett legkésőbb a megtermékenyítés :)
21.31 nagyon kööszi:))
ÉS a többieknek is!
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!