Vannak köztetek olyan kismamák akik nagyobb túlsúllyal várnak babát? 120kg felett? Nehezen jött össze a baba vagy könnyen jött?
Mennyit híztatok? Vagy épp fogytatok a terhesség alatt?
A barátnőm 120kg val kezdte a terhességet és annyival is fejezte be, a babája 3.5 kg volt, ő viszont szülés után fogyott. Szeretnék több tapasztalatot ezzel kapcsolatban.
Várom válaszaitokat, most szeretnénk babát.
34L
Lányok, el sem tudjátok képzelni, hogy milyen boldog vagyok, hogy nem vagyok egyedül! Az utcán mintha csak csinibaba kismamákat/anyukákat látnék és csak egyedül én lennék 120 kiló. Itt most látom, hogy ez nem igaz, és ennek örülök, kicsit talán enyhít a depin, amit a túlsúlyom okoz.
Bocs az offért!!!
Szia! Első vagyok! Nem volt állandő éhségem sőt kevesebbet eszem mint a terhessségem elött! Ugy érted hogy a sulyomra mit mondott a doki? Ha igen arra semmit szóba sem került!Kislányt várunk legalábbis már 3* rámondta a doki hogy talán kislány de totálisan nem mutatta magát csak sejtetni engedi a dolgokat!
Andi
Köszönöm mindenikinek a hozzászólást. Segített, hogy ne parázzak feleslegesen:) Talán más kismamáknak is segít, akik ezen problémával szeretnének babát vállalni.
Kedves Andi! Neked külön köszönöm a választ az előző kérdésemre. Nagyon boldog babázást. Remélem nekem is jó orvosom lesz.
Mindenkinek jó baba várást és könnyű szülést kívánok!
Gyöngyi
Még annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy ti kaptok magatoknak kismama nadrágot, ruhát? Nézegettem neten, de mindenhol csak kis méreteket láttam. Ha igen hol? Csak előre tájékozódom, ha oda kerül a sor akkor merre-meddig?
Andi! Hol fogsz szülni ha megkérdezhetem?
Gyöngyi
Szia!Én nem vettem kifejezett kismama nadrágot,hanem olyan nadrágot vettem amik jó nagyok és nagy pocakkal is kényelmesen elférek bennünk!
Dombóváron fogok szülni remélhetőleg már a jövöhéten!:)
Andi
ez a varratás nem is rossz ötlet.
Köszi
Andi! Könnyű szülést kívánok és drukkolok, hogy jövőhétre meglegyen.:)
Tudom hogy régebben írtatok,de remélem kapok választ tőletek,akik eddig válaszoltatok.Engem az érdekelne hogy kinek mennyire volt nehéz a szülés így túlsúllyal? Illetve kinek került sürgősségi császárra sor? Előre is köszönöm a válaszokat!
37.hetes 127 kg-os. kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!