Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak köztetek olyan kismamák...

Vannak köztetek olyan kismamák akik nagyobb túlsúllyal várnak babát? 120kg felett? Nehezen jött össze a baba vagy könnyen jött?

Figyelt kérdés

Mennyit híztatok? Vagy épp fogytatok a terhesség alatt?

A barátnőm 120kg val kezdte a terhességet és annyival is fejezte be, a babája 3.5 kg volt, ő viszont szülés után fogyott. Szeretnék több tapasztalatot ezzel kapcsolatban.

Várom válaszaitokat, most szeretnénk babát.

34L

2010. jún. 21. 21:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lányok, el sem tudjátok képzelni, hogy milyen boldog vagyok, hogy nem vagyok egyedül! Az utcán mintha csak csinibaba kismamákat/anyukákat látnék és csak egyedül én lennék 120 kiló. Itt most látom, hogy ez nem igaz, és ennek örülök, kicsit talán enyhít a depin, amit a túlsúlyom okoz.

Bocs az offért!!!

2010. jún. 22. 22:17
 12/19 Amore ***** válasza:

Szia! Első vagyok! Nem volt állandő éhségem sőt kevesebbet eszem mint a terhessségem elött! Ugy érted hogy a sulyomra mit mondott a doki? Ha igen arra semmit szóba sem került!Kislányt várunk legalábbis már 3* rámondta a doki hogy talán kislány de totálisan nem mutatta magát csak sejtetni engedi a dolgokat!

Andi

2010. jún. 23. 09:24
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenikinek a hozzászólást. Segített, hogy ne parázzak feleslegesen:) Talán más kismamáknak is segít, akik ezen problémával szeretnének babát vállalni.

Kedves Andi! Neked külön köszönöm a választ az előző kérdésemre. Nagyon boldog babázást. Remélem nekem is jó orvosom lesz.

Mindenkinek jó baba várást és könnyű szülést kívánok!

Gyöngyi

2010. jún. 23. 18:53
 14/19 A kérdező kommentje:

Még annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy ti kaptok magatoknak kismama nadrágot, ruhát? Nézegettem neten, de mindenhol csak kis méreteket láttam. Ha igen hol? Csak előre tájékozódom, ha oda kerül a sor akkor merre-meddig?

Andi! Hol fogsz szülni ha megkérdezhetem?

Gyöngyi

2010. jún. 23. 20:22
 15/19 Amore ***** válasza:

Szia!Én nem vettem kifejezett kismama nadrágot,hanem olyan nadrágot vettem amik jó nagyok és nagy pocakkal is kényelmesen elférek bennünk!

Dombóváron fogok szülni remélhetőleg már a jövöhéten!:)

Andi

2010. jún. 24. 10:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia tegnapelőtt 12:46-os vagyok! Én mindig úgy varrattam kismama cuccokat magamnak. Ha megvettem az anyagot, akkor a munkadíjra olyan 1500ft-ot számolt, így fizettem 3500ft-ot egy nadrágért, ha ő adja az anyagot, akkor 3000ft. A felsőket 2500ft-ért varrattam. A C&A-ba vannak 58-as méretig ruhák, köztük kismama ruha is, múlthónapban vettem egy nadrágot, mert volt utalványom, hát a legolcsóbb 8ezer volt. :S
2010. jún. 24. 12:11
 17/19 A kérdező kommentje:

ez a varratás nem is rossz ötlet.

Köszi

Andi! Könnyű szülést kívánok és drukkolok, hogy jövőhétre meglegyen.:)

2010. jún. 24. 22:06
 18/19 anonim válasza:

Tudom hogy régebben írtatok,de remélem kapok választ tőletek,akik eddig válaszoltatok.Engem az érdekelne hogy kinek mennyire volt nehéz a szülés így túlsúllyal? Illetve kinek került sürgősségi császárra sor? Előre is köszönöm a válaszokat!

37.hetes 127 kg-os. kismama

2020. máj. 2. 19:54
 19/19 Fatima 2 válasza:
Engem is érdekelne mennyire nehéz így a szülés ???
2020. nov. 24. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!