Hogy döntöttétek el, hogy mi legyen a gyereketek neve?
Kislány lesz.
Nekem nagyon tetszik a Réka és a Blanka,páromnak az Izabella.
Ő is "ragaszkodik" a névhez és én is. Nyílván nem megyünk torokra,de még egyikünk sem engedett a dologból,pedig 5 hét és érkezik.
Mi a hagyományos módon döntöttünk. Tudtuk, hogy kisfiúnk lesz így leültünk és az mta listáját végiglapoztuk. Felírtuk az összes tetsző nevet, kb 10 volt fejenként.
Volt 4 egyező abból választottunk kettőt :)
Lány név egyszerűbb lett volna mert ugyanaz a kedvenc nevünk, csak másodikat kellett volna választani hozzá :)
A helyetekben leülnék és hasonlóan leírnám az összes tetsző nevet és párom is. Hátha lesz olyan ami mindkét listán szerepel.
Nekem a Blanka tetszik.
Mondd meg neki, hogy az Izabella kecskenév.
A fiunknál nem volt nehéz, jóformán nem tetszett egy név sem csak az mindkettőnknek.
Most lehet hogy kislány van a pocakban. Évek óta van egy kedvencem, ebből nem engedek. Viszont a párom egyenlőre nincs megbékélve vele. Feldobtam, hogy akkor legyen 2 neve, a másodikat válassza ő, nem szólok bele, de első névnek nagyon szeretném az én kedvencemet. (Neki egyébként nincs kifejezetten olyan név amihez ragaszkodna) Eddig ennél a verziónál vagyunk, meglátjuk mi lesz belőle.
Ha hosszú a vezetéknevetek, akkor az Izabellat nem ajánlom. A Blankaval pedig lehet kicsit bonyolult lenne.
Írd le a vezetéknevet, úgy könnyebb válaszatani :)
Én így a Rékat mondanám.
Vagy válasszatok az alapján, hogy mikor van a névnapja, mennyire lesz közel a szülinapjához.
Vagy pedig nézzétek meg a nevek jelentéset, hogy melyik áll hozzátok a legközelebb.
Vagy majd ha megpillantjatok a babát, lehet hogy rögtön egyértelmű lesz, hogy mi legyen az ő neve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!