Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy döntöttétek el, hogy mi...

Hogy döntöttétek el, hogy mi legyen a gyereketek neve?

Figyelt kérdés

Kislány lesz.

Nekem nagyon tetszik a Réka és a Blanka,páromnak az Izabella.

Ő is "ragaszkodik" a névhez és én is. Nyílván nem megyünk torokra,de még egyikünk sem engedett a dologból,pedig 5 hét és érkezik.

2018. aug. 30. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi a hagyományos módon döntöttünk. Tudtuk, hogy kisfiúnk lesz így leültünk és az mta listáját végiglapoztuk. Felírtuk az összes tetsző nevet, kb 10 volt fejenként.

Volt 4 egyező abból választottunk kettőt :)

Lány név egyszerűbb lett volna mert ugyanaz a kedvenc nevünk, csak másodikat kellett volna választani hozzá :)

A helyetekben leülnék és hasonlóan leírnám az összes tetsző nevet és párom is. Hátha lesz olyan ami mindkét listán szerepel.

2018. aug. 30. 14:51
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a Blanka tetszik.

Mondd meg neki, hogy az Izabella kecskenév.

2018. aug. 30. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Jobb lenne egy új, mindkettőtöknek tetsző név. Írjatok listat az adhatókból, hátha lesz egyező.
2018. aug. 30. 17:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Még a kórházba menet közben sem tudtuk, hogy fogják hívni a kisfiunk. A vajúdóban feküdtem nst-n amikor telefonon sikerült megegyeznünk a férjemmel☺
2018. aug. 30. 20:13
 15/16 anonim ***** válasza:

A fiunknál nem volt nehéz, jóformán nem tetszett egy név sem csak az mindkettőnknek.

Most lehet hogy kislány van a pocakban. Évek óta van egy kedvencem, ebből nem engedek. Viszont a párom egyenlőre nincs megbékélve vele. Feldobtam, hogy akkor legyen 2 neve, a másodikat válassza ő, nem szólok bele, de első névnek nagyon szeretném az én kedvencemet. (Neki egyébként nincs kifejezetten olyan név amihez ragaszkodna) Eddig ennél a verziónál vagyunk, meglátjuk mi lesz belőle.

2018. aug. 30. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha hosszú a vezetéknevetek, akkor az Izabellat nem ajánlom. A Blankaval pedig lehet kicsit bonyolult lenne.

Írd le a vezetéknevet, úgy könnyebb válaszatani :)

Én így a Rékat mondanám.

Vagy válasszatok az alapján, hogy mikor van a névnapja, mennyire lesz közel a szülinapjához.

Vagy pedig nézzétek meg a nevek jelentéset, hogy melyik áll hozzátok a legközelebb.

Vagy majd ha megpillantjatok a babát, lehet hogy rögtön egyértelmű lesz, hogy mi legyen az ő neve :)

2018. aug. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!