Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanácsra lenne szükségem?

Tanácsra lenne szükségem?

Figyelt kérdés

12 hetes terhes múlottam most hivtak a munkanélküliböl ( sajnos az vagyok saját hibámon kívúl ) hogy felvettek ovodai dajka tanfolyamra 3 hónapos .. szerintetek befolyásolja a terhességem ez ?.

Igazábol az érdekelne ha tüdöszürö kéne akkor ezt hogy lehetne megoldani ? Mert azt tudom hogy nem mehetek ilyen vizsgálatra...

Szerintetek elvégezhető így?

( persze szólni fogok hogy terhes vagyok.)

2018. aug. 29. 14:23
 1/10 A kérdező kommentje:

Telefonról írtam azért sok a hiba !!!!

Elnézést

2018. aug. 29. 14:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha terhes vagy, eleve szólnod kellene a hivatalnak, nem? Mert aszerint közvetítenek.

Rosszul tudom?

2018. aug. 29. 14:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Még májusba jelentkeztem akkor még nem voltam az
2018. aug. 29. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Tanfolyamhoz szerintem nem kell tüdőszűrő, az csak alkalmassági vizsgálathoz kell, és az meg munkába állás előtt csinálják.
2018. aug. 29. 14:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Ki kell menni gyakorlatra is azért gondoltam hogy kell
2018. aug. 29. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
Abból kiindulva, h óvodapedagógus szakra fel sem vesznek tüdőszűrő lelet nélkül, szerintem kell a tanfolyamhoz is. Érdeklődd meg, hogy mehetsz-e kismamaként. Hozzáteszem, én nem mennék a sok beteg gyerek közé terhesen, főleg nem dajkaként. Csodaszép szakma, én imádom (óvónő vagyok), de nem várandósan.
2018. aug. 29. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
16%

Nem mehetsz, mert a gyakorlat miatt a tüdőszűrő nem megkerülhető. Amúgy sem megoldható, mivel vegyszerekkel kellene dolgoznod, beteg, fertőzésveszélyes gyerekek között. Influenza, bárányhimlő, hányás- hasmenés és társai...

Óvodapedagógusként mondom, hogy ezt így nem lehet.

2018. aug. 29. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hogy terhesen kellett tudoszuroi papir. Akkor a korhazban azt mondtak, hogy ha terhes vagyok akkor adnak egy injekciot a karomba (egy borsonyi bogyot fecskendeztek be, amivel 1 vagy 2 nap mulva vissza kell menni es ha az a bogyo eltunik es nem lesz borelvaltozas akkor nincs tbc-m es ugyanugy megkaptam a tudoszuroi pecsetet mint barki mas aki nem terhes
2018. aug. 29. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Mond nekik hogy terhes vagy ès majd meglátod a többit mit mondanak stb. Anno egyik ismerősöm is terhes volt ès elvègezte de gyakorlat nèlkül azt elengedtèk.
2018. aug. 29. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: legalábbis èn igy tudom hogy igy volt.
2018. aug. 29. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!