12 hetes terhes múlottam most hivtak a munkanélküliböl ( sajnos az vagyok saját hibámon kívúl ) hogy felvettek ovodai dajka tanfolyamra 3 hónapos .. szerintetek befolyásolja a terhességem ez ?.
Igazábol az érdekelne ha tüdöszürö kéne akkor ezt hogy lehetne megoldani ? Mert azt tudom hogy nem mehetek ilyen vizsgálatra...
Szerintetek elvégezhető így?
( persze szólni fogok hogy terhes vagyok.)
2018. aug. 29. 14:23
1/10 A kérdező kommentje:
Telefonról írtam azért sok a hiba !!!!
Elnézést
2018. aug. 29. 14:24
2/10 anonim válasza:
Szerintem ha terhes vagy, eleve szólnod kellene a hivatalnak, nem? Mert aszerint közvetítenek.
Rosszul tudom?
2018. aug. 29. 14:27
3/10 A kérdező kommentje:
Még májusba jelentkeztem akkor még nem voltam az
2018. aug. 29. 14:29
4/10 anonim válasza:
Tanfolyamhoz szerintem nem kell tüdőszűrő, az csak alkalmassági vizsgálathoz kell, és az meg munkába állás előtt csinálják.
2018. aug. 29. 14:47
5/10 A kérdező kommentje:
Ki kell menni gyakorlatra is azért gondoltam hogy kell
2018. aug. 29. 14:57
6/10 anonim válasza:
Abból kiindulva, h óvodapedagógus szakra fel sem vesznek tüdőszűrő lelet nélkül, szerintem kell a tanfolyamhoz is. Érdeklődd meg, hogy mehetsz-e kismamaként. Hozzáteszem, én nem mennék a sok beteg gyerek közé terhesen, főleg nem dajkaként. Csodaszép szakma, én imádom (óvónő vagyok), de nem várandósan.
2018. aug. 29. 16:39
7/10 anonim válasza:
Nem mehetsz, mert a gyakorlat miatt a tüdőszűrő nem megkerülhető. Amúgy sem megoldható, mivel vegyszerekkel kellene dolgoznod, beteg, fertőzésveszélyes gyerekek között. Influenza, bárányhimlő, hányás- hasmenés és társai...
Óvodapedagógusként mondom, hogy ezt így nem lehet.
2018. aug. 29. 17:15
8/10 anonim válasza:
Nekem is volt hogy terhesen kellett tudoszuroi papir. Akkor a korhazban azt mondtak, hogy ha terhes vagyok akkor adnak egy injekciot a karomba (egy borsonyi bogyot fecskendeztek be, amivel 1 vagy 2 nap mulva vissza kell menni es ha az a bogyo eltunik es nem lesz borelvaltozas akkor nincs tbc-m es ugyanugy megkaptam a tudoszuroi pecsetet mint barki mas aki nem terhes
2018. aug. 29. 18:15
9/10 anonim válasza:
Mond nekik hogy terhes vagy ès majd meglátod a többit mit mondanak stb. Anno egyik ismerősöm is terhes volt ès elvègezte de gyakorlat nèlkül azt elengedtèk.
2018. aug. 29. 19:22
10/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: legalábbis èn igy tudom hogy igy volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!