Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kislányom az én nevem (Noémi)...

Kislányom az én nevem (Noémi) fogja kapni? Ez mennyire fogja szúrni az emberek szemét?

Figyelt kérdés

Szüleim természetesen örülnek neki.

De párom családja anyósjelöltem pl majd kiesett a székből nagyon nem tetszett neki de párom testvére is értetlenkedett mondjuk nem mintha ez befolyásolna bármit is.

Nem magam miatt!De ha fiú lett volna valszeg a párom nevét vitte volna tovább és így párom vetette fel!

Nem én találtam ki nagyképűségből!.

Ráadásul kiskorban lehet noncsinak becézni és nem is olyan gyakori szerintem a top100-as listán már rajta sincs a sok zoé hanna jázmin után.

2018. aug. 27. 14:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én nem adnám a saját nevemet a gyerekemnek, de semmi bajom azzal, ha más így tesz. Rengeteg családban kapja a gyerek a szülő nevét, ezzel nincs gond. A Noémi nagyon szép név, ritkának nem mondanám, de ez sem feltétlenül szempont.
2018. aug. 27. 17:54
 22/30 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Csinálhatod úgy hogy pl; Balogh Virág Noémi

Így megkapja a te neved, tovább viszi csak nem Noeminek hívják hanem Viragnak. Érted.

2018. aug. 27. 21:44
 23/30 anonim ***** válasza:
45%

A barátaim gyerekét úgy hívják, mint engem. Társaságban, ha a nevem hallom, mindig kérdezni kell, hogy melyik? Baromi idegesítő ám.

Amnyi név létezik, miértnem kaphat egy sajátot?

2018. aug. 28. 07:04
 24/30 anonim ***** válasza:
91%

én nem tartom furának.

Ha esetleg lányom lesz (most vagyok 8 hetes) Én is a Noémi nevet szeretném neki adni.

Én a saját nevemet gyűlölöm (Henriett), mindig mondtam anyámnak, hogy valami értelmeset is kaphattam volna. Erre a válasza mindig az, hogy örüljek hogy nem az ő nevét kaptam (Erzsébet), mert anya is, nagyi is, az ő anyukája is, meg még annak az anyja is az volt.

De nálatok szerintem ez nem gáz

2018. aug. 28. 09:16
 25/30 anonim ***** válasza:
39%

Nálunk a fiúknál volt ez kérdéses.

Párom Attila. a fiúnk alapból az ő nevét kapta. Nem volt nálunk kérdés. Ő szerette volna, nekem meg nem volt ellenvetésem.

De mikor a második fiúnk jött, párom egyből: Ő is Attila lesz. ugye ez nem lehetséges. MEg amúgy is milyen lenne már.

Ő Roland Attila lett

2018. aug. 28. 09:19
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló, ez már ultragaz.
2018. aug. 28. 10:36
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
És ha egy harmadik fiatok is lesz, ő is megkapja az Attila nevet?
2018. aug. 28. 10:43
 28/30 anonim ***** válasza:
53%

Kedves 26-os. Miért is?

Kedves 27-es. Nem lesz több gyerekünk ;)

2018. aug. 29. 08:02
 29/30 anonim ***** válasza:
58%

28

Te normálisnak találod, hogy a férjed az összes gyerekét saját magáról nevezteti el?

Elég beteg.

Kérdező: SOHA ne érdekeljen, mi "szúrja az emberek szemét", amíg nem ártasz vele másoknak. Csináljátok a nektek tetsző módon.

2018. aug. 29. 10:32
 30/30 anonim ***** válasza:

Az én egyik lányom is Noémi. De engem nem így hívnak, soha nem adnám a saját nevem, mindig is utáltam.

És nekem sem tetszik, ha a szülő nevét kapja a gyerek, viszont évekkel ezelőtt döntöttem arról, ha fiam születne, mi lenne a neve. Aztán megismertem a párom, akit pont úgy hívnak, mégis kitartottam VOLNA a döntésem mellett, az egyetlen ok, ami miatt másképp alakult, az az, hogy a 2. és 3. baba is lány lett.

2018. okt. 16. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!