Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kislányom az én nevem (Noémi)...

Kislányom az én nevem (Noémi) fogja kapni? Ez mennyire fogja szúrni az emberek szemét?

Figyelt kérdés

Szüleim természetesen örülnek neki.

De párom családja anyósjelöltem pl majd kiesett a székből nagyon nem tetszett neki de párom testvére is értetlenkedett mondjuk nem mintha ez befolyásolna bármit is.

Nem magam miatt!De ha fiú lett volna valszeg a párom nevét vitte volna tovább és így párom vetette fel!

Nem én találtam ki nagyképűségből!.

Ráadásul kiskorban lehet noncsinak becézni és nem is olyan gyakori szerintem a top100-as listán már rajta sincs a sok zoé hanna jázmin után.

2018. aug. 27. 14:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%

8as nem tudom mi a problémàd😅😅😅 Elmondtam,hogy szép név. És a véleményemet is ami az,hogy fantáziátlan...

Gondolom nálatok is a gyerekek a szülők nevét kapták..

2018. aug. 27. 15:58
 12/30 anonim ***** válasza:
33%
😅😅😅 gondolom falusi vagy 8as
2018. aug. 27. 15:59
 13/30 anonim ***** válasza:
22%
Persze gondolom azzal semmi problémájuk em lenne, ha apuka nevét vinni tovább a gyerek....
2018. aug. 27. 16:00
 14/30 anonim ***** válasza:
68%
Én is rosszul vagyok attól, ha van a kis Kati, a nagy Kati, picur Katika, Kati mama, meg a többi családtag, akit ugyanúgy hívnak. Szerintem is fantáziátlanság, de nektek kell tetszen. Ha nem lenne benned is valami ellenérzés, akkor nem foglalkoznál mások véleményével, és nem írnál ki kérdést erről, ha már eldöntötted.
2018. aug. 27. 16:00
 15/30 anonim ***** válasza:
49%
Érdekes ,hogy van aki ezt személyes sertésnek veszi a válaszolók között. .. Ami igaz,hogy van sok szép név amiből lehet választani. . Nekem nem tetszik,ha a szülő nevét kapja...
2018. aug. 27. 16:01
 16/30 anonim ***** válasza:
72%
Soha nem adnám a saját nevem a gyerekemnek
2018. aug. 27. 16:03
 17/30 anonim ***** válasza:
55%

11-12

Már az előző hozzászólásodban IS tökéletesen elhelyezted magad a társadalmi ranglétrán, nem kellett volna erőlködnöd is, hogy még nevetségesebbé válj.

Nem, a 4 gyerekünk közül egyikük sem kapta a mi nevünket, sőt, úgynevezett falusiak sem vagyunk. Sőt, úgynevezett "külföldön" sem élünk, mivel nem bevándorlószempontból nézzük az országot, mely a hazánk.

Van még kérdésed vagy tovább égeted magad?

2018. aug. 27. 16:05
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
😅😅😅😅
2018. aug. 27. 16:07
 19/30 anonim ***** válasza:
40%

12

Egyébként elég kellemetlenül proli képet fest rólad, a bevándorló melós bevándorló feleségéről, hogy itt röhécselsz azokon, akik esetéeg falun élnek.

Igen, sokkal viccesebb, mint bevándorlónak lenni. Hahaha. Sőt.

2018. aug. 27. 16:10
 20/30 anonim ***** válasza:
78%

Ezt már egyszer megkérdezted:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Megint elmondom: ha a világ legkirályab, legszebb nevét viselném sem adnám a gyerekemnek ahogy a férjemét sem. Van az ismerősi körben olyan anya-lánya páros akiknek ugyanaz a neve és még így 15 év ismeretség távlatában is gáznak találom.

2018. aug. 27. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!