Kislányom az én nevem (Noémi) fogja kapni? Ez mennyire fogja szúrni az emberek szemét?
Szüleim természetesen örülnek neki.
De párom családja anyósjelöltem pl majd kiesett a székből nagyon nem tetszett neki de párom testvére is értetlenkedett mondjuk nem mintha ez befolyásolna bármit is.
Nem magam miatt!De ha fiú lett volna valszeg a párom nevét vitte volna tovább és így párom vetette fel!
Nem én találtam ki nagyképűségből!.
Ráadásul kiskorban lehet noncsinak becézni és nem is olyan gyakori szerintem a top100-as listán már rajta sincs a sok zoé hanna jázmin után.
Én biztos nem adnám a saját nevem, herótom lenne hogy itt a kicsi Noncsi, te meg leszel a nagy Noémi, ettől függetlenül a kedvenc lánynevem.
De ha te ezt akarod lelked rajta.
2018-ban a top 100as lista 32.helyén áll,szóval de elég gyakori.
Amúgy szép név. De nagyon fantáziátlan,hogy a te neved. Ugyan ez vonatkozna arra is ha apuka neve lenne. Nem a régi időkben élünk...Ahol vitték a gyerekek tovább a szülei nevét. Külön személy külön nevet érdemel.
Nézd, seninek semmi köze hozzá. Ez egy vállalható, kicsiként és felnőttként is jól viselhető női név.
A fantáziátlanozók remélem, kiélik saját fantáziájukat a gyerekük nevén (mi nem ott szoktuk), és remélem, nem a top 100-as lista elmúlt tíz évének első 20-asában van a gyerekük neve. Valószínűleg ott van :)
9
Akkor a "külföld" ugyanilyen listájában van benne. Azaz lakóhelyetek szerint ugyanaz a helyzet, maximum ha elmentek rokonlátogatóba, akkor olyan különleges a "külföldi" név, ami ott tucat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!