Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 40. héten egy ujjnyi tágulás...

A 40. héten egy ujjnyi tágulás. Szerintetek mikor szülök?

Figyelt kérdés
Múlt héten tökre csukva volt, tegnap eléggé görcsülgettem.. ennek az eredménye lehet az 1 ujj. Mikor lesz már cuki babucink??
2010. jún. 21. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a 36. héten 2 ujjnyira voltam nyitva, 38 hétre szültem. Szóval ez semmit nem jelent, de drukkolok!
2010. jún. 21. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmondani, tenyleg nem biztos semmi. Vagyis igen: repulo fent, gyerek bent meg nem maradt. :-)

Nekem kerek 39 hetesen kemenyedett a hasam egy napig, fajas nem volt, de eredmenye igen, 1333as mehszajam lett, tehat egy ujjnyira vekonyodott mehnyak harom ujjnyira nyitott mehszajak. Nem akartam meg inditast, biztam benne, hogy beindul a szules par oran belul, sot, merget mertem volna ra venni.

De nem igy tortent. Elmult a kemenyedes, majd harom napig meg egyben maradtunk, akkor is csak azert szuletett mar meg a baba, mert a doki nem engedte, hogy harom ujjnyira nyitott mehszajjal szaladgaljak, igy inditott.

2010. jún. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!