A barátnőm már 13 órája fekszik a szülészeten de semmi változás! Ha csak csordogál a magzatvíz de nem folyt el és semmi fájás nincsen csak keményedés, tágulás 1 ujjnyi akkor mennyi idő után "csinálnak valamit"? Ha reggel sem lesz semmi változás?
Remélem mire ezt a választ írom, már meglesz a baba!
Nekem is adtak fájáserősítő(oxitocin) infúziót mindkét szülésnél. Az elsőnél sajnos nem hatott, de a másodiknál igen.
Majd írd meg, mikor lett meg a baba! És hogy mi volt?!
Köszi mindenkinek!!!
A baba végül tegnap 12óra után pár percel meglett!!!Az oxitocin hatására megindultak a fájások de a tágulás nem lett nagyobb 1 ujjnyinál!!!Lement a szívhang 90körülire és a végén megcsászározták!Csodálatos kisbaba lett!Mindenkinek jó babavárást!
2. válaszoló vagyok.
Sajnos az én első szülésem is így alakult, nagyjából ennyi vajúdás után, szintén császár lett. De azóta a kislányom csodálatos 6 éves csajszi!
Viszont 10 hónapja szültem a kisfiam, és őt sikerült rendesen, így a barátnődnek is sikerülhet legközelebb!
Gratulálok neki, nagyon sok boldogságok kívánok a babához, é jó egészséget!
Neked meg köszi, hogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!