Sikerült valakinek eljutnia legalább a 32. hétig úgy, hogy félidőtől elkezdett nyílni a méhszája és nem volt lehetősége pihenni a nagyobb gyerekei miatt?
21. héten járok, a nőgyógyász is megijedt, amikor kitapintotta, hogy nyitva a külső méhszájam, ráadásul a méhnyak is meg van rövidülve (2100-as érték). Mondta, hogy pihennem kéne, de nemsokára elkezdődik az óvoda és iskola, nekem kell majd hozni-vinni a nagyokat, illetve van egy 15 hónapos kisfiam is, akit emelgetni és cipelni kell. Nem állunk úgy anyagilag, hogy bébiszittert fogadjunk, a férjem nem tud több szabadságot kivenni, így semmi segítségem nincs.
Orvosi utasításra 1200 mg magnéziumot szedek naponta (3x400 mg magnézium-citrát), ha fájásaim vannak, mint szülésnél (alhasi és derékba sugárzó), akkor 1 db No-spa pluszba. Feküdni értelemszerűen legfeljebb szeptember 3-ig tudok, persze addig is be kell vásárolnia valakinek, szóval nem 24 órát fetrengek az ágyban. A nagyokkal ennyi idősen még teljesen zárt volt a méhszájam.
Tudom, senki sem tud jósolni, de ha valakinek sikerült nagyobb gyerekek mellett mégis eljutnia a 7-8. hónap fordulójáig, az már reményt adna nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!