Ha nem tudtam szoptatni a lányaimat, csak két hétig és onnantól tápszeresek, akkor a rákra is nagyobb esélyük van?
Az igaz, hogy a legjobb, ha szoptatja valaki a babát, nade...ahhoz, hogy valóban egészséges legyen az anyatej, úgy is kell táplálkoznia az anyának. Ismerek olyan nőt, aki 1 éves koráig csak szoptatta a gyereket, de közben alig evett valamit, mert hogy ezt nem szabad, azt nem szabad... a gyerek tiszta beteges, 6 évesen annyi kg volt, mint az én 2 évesem (13 kg). A tápszer tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, ellenőrzött minőség. Én a fiamat 2 hónapig tudtam szoptatni, de kellett a tápszeres kiegészítés. A lányomat pedig egyáltalán nem tudtam szoptatni. Évente kb 3-szor betegek, akkor is csak náthásak , ami max 4 napig tart náluk. Barátnőm gyereke anyatejes volt, ő 3 éves létére 3-szor volt már kórházban és szeptembertől májusig szinte egyfolytában beteg. Ennyit az anyatejről.
Persze, h egészséges, meg minden, de NEM ettől függ, hogy a gyerek rákos lesz vagy nem.
Bűntudatod meg ne legyen! Ha nem tudod szoptatni, akkor éheztesd, mert a tápszer ördögtől való? Ugyan már!
Annyira undorító dolog, amikor a szoptató anya nekiesik a tápszeresnek, meg a természetesen szült a császárosnak!
Nem ettől lesz valaki jó / rossz anya!
Kérdező! nekem tetszik, ahogy gondolkozol, de azok, akik ilyesmiket beszélnek neked vagy rólad, azok nem úgy gondolkodnak, ahogy az logikus lenne.
Ők vallási fundamentalisták, vagyis, nem azért terjesztik a hitüket, mert szerintük neked az a legjobb, hanem mert csak terjesztik a hitüket, mert nekik (!) az a legjobb.
félreérted őket:) ők téged és engem meg úgy egyáltalán, önmagukat is "sérült" generációnak tartják, azt gondolják, amiért minket csak soha/3 hónapig/6 hónapig szoptattak anyáink, ezért lettünk ilyenek, és ezért kell minket "megjavítani".:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!