Terhességi cukorbetegségben szenvedő kismamák, vagy szenvedett anyukák lenne pár kérdésem?
Ma sokkolt a hír, hogy terhességi cukorbetegségem lett. Ma lett meg az eredményem, az éhgyomri 4,4 a 2 órával későbbi a glükóz ivás után 9,4 lett. El kell mennem diabetikushoz a Honvéd Kórházba, de nem veszik fel a telefont, hogy időpontot foglaljak.
A testsúlyom normál amúgy, 54 kg voltam, most olyan 62 lettem. 26 hetes vagyok. Lehet kicsit többet híztam mint az átlag, de azért is lehet mert sosem hánytam, nem émelyegtem, jó étvágyam lett. Viszont sosem eszem és ettem édességet.
Szóval elég sok mindent olvastam arról, hogy mit okozhat ez az állapot. A gyerek túlnövekedésétől, az agyi károsodáson át elég sok mindenig. Ráadásul 10 felett állítólag még inzulint is kell szedni. :(
Félek, hogy baja lesz a babámnak.
Nektek mennyi volt a cukrotok? Okozott a babátoknál valamit? Megfelelően és hogyan kezelték az állapototokat? A cukorbetegség megszűnt szülés után?
Sajnos egész nap hívom a megadott időpontot a Baranyi Évánál hogy időpontot kérjek hozzá, de nem veszik fel. Ezt a beutalót adta a nőgyógyászom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!