SOS. Aranyérben szenvedő kismamák?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok,de muszáj leírnom részletesen.Nagyvécézés után nagyobb mennyiségű vér volt a wc papíron meg egy jó darab alvadt vér is,és a wc is tiszta vér volt.Külső aranyerem nincs csak belső.Volt ilyen másnál is?Ezzel már orvoshoz kéne menni?2009. dec. 1. 15:01
1/3 anonim válasza:
Nem ártana orvos. Egyébként vannak terhesen is használható kenőcsök, de jobb lenne, ha orvos javasolna valamit.
2/3 anonim válasza:
Hát én tuti orvoshoz mennék vele. Szerintem te is menj el.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem terhesség alatt jött ki, szülés után óborzalom, majd két hónap után elmúlt. Most 15 hónapos a kislányom, két hete megint baj van, időpontot kértem dr Willner Péterhez. Ő a szakma zsenije. Az aranyerbetegseg.hu-n a fórumban le tudod írni neki a problémát, és ő megmondja, mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!