Nub Theory szerint fiu vagy lány?
Figyelt kérdés
14 hetesen készült a kép, és aki ért a nub megállapításhoz attol kérnék segítséget. Külföldi oldalakon is kipróbáltam, ott lányt mondtak neki.Kíváncsi vagyok hogy Magyar oldalon mit mondanak.
2018. aug. 21. 13:01
1/10 anonim válasza:
Szerintem is lány. Nem vagyok szakértő, de az első gyereknél én is bújtam sokat ezeket a fórumokat, amíg nem tudtam a nemét :D most nem, mert a 12 hetes UH-n már mondták is, hogy fiú.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm 🙂🙂🙂
2018. aug. 21. 13:05
3/10 anonim válasza:
Én is lánynak gondolom kép alapján :)
Nekem már a 10 hetesen mondták hogy fiú a babónk :D azóta is az :D
26hkm
4/10 A kérdező kommentje:
köszi 😀😀
2018. aug. 21. 14:05
6/10 A kérdező kommentje:
köszi 😁😁😁
2018. aug. 21. 16:32
7/10 anonim válasza:
Fúúú ez nagyon izgalmasan hangzik....sajnos érdemben nem tudok hozzászólni , mert nem értek hozzá....és bocsi h bepofátlankodok a kérdésedbe de megnéznetek az én képemet is és aki ért hozzá ki milyen neműnek tippeli 😊
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!