12hetes és 4naposan a babám mérete 62mm ez nagy vagy fiu lesz azért ekkora? Dec23ra vagyok kiírva kínai naptár szerint lány. Mi lehet?
A méretekből nem lehet következtetni. Született már lány 5kg-mal és fiú 2 kg-mal is.
Az én babám is minden uh-n nagyobb volt a koránál, a doki mindig mondta, hogy nem lesz pici baba. Ismerősök biztosra veszik, hogy fiam lesz, mert túl nagy a hasam, így valószínű a baba is. Még is lányom lesz jövő hónapban.
A babad egyaltalan nem nagy, pont a megfelelo a merete az altalad leirt terhessegi kornak. 12 hetes 4 napos terhessegnel az ulomagassag 63 mm kornyeken van.
A genetikai adottsagok ilyenkor semmit, de semmit sem jelentenek, kb a 15. hetig minden egyes magzat egyforman fejlodik, a meretbeli elteresek csak azutan kezdenek ervenyesulni.
A nemukre viszont ezutan sem lehet a meretbol kovetkeztetni.
Ultrahangon hamarosan kiderul majd a neme, ne izgulj, a kinai naptarnak en nem hinnek. Nekem ket fiam van, erdekessegkeppen a multkor megneztem a kinai naptar fele joslatot es elvileg mindkettonek lanynak kellene lennie. Ennyit errol.
Normálisak a méretek!
Én dec.18-ra voltam kiírva,és 2010.Dec.23.-án szültem 40+5napra! :)
13:29-es.
Lehet, hogy en gondolom rosszul, de azt egy szoval nem irta a kerdezo, hogy ez az uh a napokban volt. Ha december 23-ra van kiirva es az o eseteben jok a meretek, akkor ennek az uh-nak mar bo ket hete kellett lennie, valamikor junius kozepen es most mar o is elmul 15 hetes. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!