Szerintetek fiú vagy lány UH kép alapján? Doki szerint fiú.
Köszi mindenkinek,ment a zöld kezecske!
Azért a dilemma,mert azóta voltunk megint 4D-n,és semmit nem lehetett látni,mert úgy feküdt,illetve egy pillanat volt amire azt mondta a doki hogy nem biztos hogy fiú.
Kedves utolsó!
Máris többet tudsz mint én.Csak azt hallottam hogyha vonalak vannak akkor lány,de hogy milyen alakban....
Akkor viszont fiúcska:)
Nekünk nagyon mindegy,csak elbizonytalanodtam.
Az első képet látva egyből azt mondtam volna, hogy fiú. Viszont a 2. kép elbizonytalanított engem is. Nekem lányom született és van videó róla amikor a pocakomban volt. Mondta a szonográfus nő, hogy "ott a 3 vonalka, ez kislány". Én a piramisos elhelyezkedésről nem hallottam még.
Itt van 2 kép lányom 18. heti ultrahangjáról. Bekarikáztam, és szerintem hasonlít a Te 2. képedre amit feltöltöttél...mondhatni ugyanolyan.
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen nemű lesz a babód:)
Utolsó!
Nagyon köszönöm a képeket,tényleg ugyanolyan....
Átnéztem a DVD-t,és abból a 3 csíkból a következő pillanatban már az első kép lett.Tehát nem a keze.
A legjobb kép,amit a 27.hetesről van ez.De a nyíl a köldökzsinórt mutatja.Nincs mese,várunk pár hetet elmegyünk megint,és reméljük megmutatja magát.
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!