Népi megfigyelések szerint hogy is van a kívánósság? Fiú vagy lány esetén milyen ételt kíván jobban az anya?
Valóban úgy szól a népi mende-monda, ahogy az első válaszoló is írta. Viszont hatalmas nagy butaság, semmi alapja. Legalább annyi embernél NEM jön be, mint amennyinél bejön. Semmi értelme ilyenre számolni.
Ja, én nem vagyok kívánós, ill. szoktam savanykás meg édes, sós dolgokat is enni. Akkor nem is vagyok terhes? Vagy kétnemű gyerekem lesz? :)
23hetes kismama
És ez mikortól kezdődik kb hanyadik terhességi héttől? Vagy már az elejétől?
Én a fiammal sósat kívántam nagyon meg savanyút is (pedig amúgy nagy csokis voltam).
Most semmi iránt se érzek ilyen kifejezett vágyat.
De nagyon kiscsajt szeretnénk:)
Én voltam a 3. válaszoló. Egy barátnőm most szült 2008 augusztusában. Tonna számra zabálta a fagyit, édességet és fia lett, pedig lányt vártak UH alapján is és a szülésnél igen csak nagy meglepi érte őket.
Na, ennyit a népi hiedelmekről...
Köszönöm a válaszokat! :)
Érdekes amúgy, én a fiammal rá se bírtam nézni az almára, narancsra tisztán emlékszem rá..
Most meg szeretem az almát (bárcsak jelentene ez vmit:))
de nem erre alapozok persze, csak érdekelt a véleményetek:)
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Én egyik nap édeset eszek,másik nap meg sósat.Meg a sok gyümölcs.Kíváncsi vagyok milyen nemű a babám.Én fiút érzek.
10hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!