Szerintetek lány vagy fiú a babám? Az első kép 12 a második 16 a harmadik 18 hetes kép. Most vagyok 24+0 hetes, sajna nemtudni még a nemét de mindenki szerint nunis. Szerintetek?
messaging_attachment_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
messaging_attachment_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
messaging_attachment_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szia! Hát nem a legjobb uh-s képek. De az utolsó képen mintha kislány lenne. Menjetek el 4D-re, hogyha tehetitek, ott tutira megmondják a nemét ha úgy fekszik. Nekem már a 16-dik héten megmondták, bár nem úgy feküdt, de addig piszkálta a doki, még be nem tudott látni a lába közé.
Boldog babavárást!
tuti hogy kislány,semmi se lóg ki a lába között.
én már csak tudom van egy kislányom és egy kisfiam is,
ezen nincs kuki :)
de miért nem mész el akkor 4D babamozira?
ott megfogják neked mondani.hiszen ez kifejezetten arra van hogy a családod szórakoztassák,és egy élmény is egyben.
nem drága,lehet már olcsón is kijönni belőle.
én Debreceni vagyok és itt,a babamozi a legolcsóbb 3000 ft,kb fél óra felváltva 2D és 4D ben mutatja a babát,nekünk nagyon jó volt 2 szer voltunk,egyszer a 16 héten itt tudtuk meg hogy kisfiú lesz,máskor meg a 27 héten.
a fotót 500 ftért kaptuk.,a másikat meg ajándékba
szóval nem egy nagy összeg.
próbáld meg,de én szerintem ő kislány
na igen..de én akkor is azt mondom kislány.
nincs ott semmilyen kukiforma :)
de végül is mindegy.egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!