Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhess vagyok es nem tudom...

Terhess vagyok es nem tudom mit tegyek? A tobbi lent

Figyelt kérdés

10 honapig kulon voltunk a ferjemmel, ez ido alatt mindkettonknek volt valakije. Vegul sikerult megoldani a problemainkat es most megint egyutt vagyunk. De par napja kiderult hogy terhes vagyok atol akivel 4 honapig egyutt voltunk.

Az elmult evekben tobbszor is probalkoztunk a ferjemmel de mindig megszakadt a terhesseg, meg szivhang sem volt soha. Most viszon 7+3hetes vagyok es minden rendben van, mar volt szivhang. De nem tudom mit tegyek. Tartsam meg vagy ne tartsam meg? Mi van akkor ha ezt nem tartom meg es a kozoss babainkat megint mindig el fogom vesziteni? A ferjemet ismerve, ha tudna hogy nem az ove, nehezen de feltudna dolgozni az egeszet es elfogadna a gyereket. De tisztesseges vele felneveltettni mas gyereket? Plusz nem lesz a gyerek kirekesztve ha a rokonok, barataink megtudjak hogy nem a kozoss gyerekunket varjuk? Nem szeretnem elvetettni de ha a ferjem megis ugy dontene hogy elhagy ha nem szakitom meg a terhessegem, akkor nem tudom hogy mit tegyek.

Tanacstalan vagyok...pentek ota szinte semmit nem aludtam, egesz nap csak gondolkodom.

2018. aug. 21. 09:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%
Jogilag a férjed gyereke, mivel házasok vagytok. Én előbb leülnék vele megbeszélni, ha ő el tudja fogadni a helyzetet nem szólnék a volt pasidnak, mert próbálnám ezt titokban tartani. Nem azért mert "szégyen" (nem az) hanem a későbbi láthatási viták elkerülése miatt. Tudom nem szép dolog ezt nem elmondani, de sokkal egyszerűbb, és amiről nem tud, az nem fáj neki.
2018. aug. 23. 19:56
 22/26 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon nem irigyellek... Én őszintén megbeszélném a férjemmel - hazugságra még soha nem épült jó kapcsolat. Ha tényleg szeretitek egymást, jó eséllyel meg tudjátok oldani ezt a helyzetet. Remélhetőleg a baba apja nem tart rá igényt, és remélhetőleg a férjed el tudja fogadni a picit, hiszen neki is volt valakije ezalatt, akár ő is összehozhatott volna egy babát házasságon kívül.

A picit én tuti megtartanám, mert akármi is lesz ebből, ő arról nem tehet, hogy mikor és hogyan fogant - és végre babát vársz! Ha meg esetleg elveteted, és a házasságod nem úgy alakul, akkor ott lennél, hogy se férj, se baba.

Én nagyon szurkolok, hogy a férjed is meg ez a különleges helyzetben fogant baba is maradjon!!

2018. aug. 23. 21:53
 23/26 A kérdező kommentje:

Koszonom a tamogato valaszokat mindenkinek! Tegnapelott este elmondtam a ferjemnek, hogy terhes vagyok. Azt is megmondtam, hogy nem szeretnem ha a hazassagunk erre ramenne, de csak azert hogy ne hagyjon el nem fogom elvetettni a babat. Igen, mire sor kerult a beszelgetesre eldontottem, hogy megtartom.

Elmondtam azt is, hogy az lenne tisztesseges ha a verszerinti apa is tudna rola, de a ferjem errol egyenlore hallani sem akar. Igaz ettol a resztol en is tartok, nem tudom hogyan fog reagalni az exem. Vagyis elege biztos, hogy nem allna felre es a gyerek eleteben reszt akar majd venni. Ez a masik resz amit nem tudom hogy hogyan oldjam meg hogy mukodokepes legyen es amennyiben lehetseges minel inkabb elkeruljuk a kellemetlen helyzeteket.

Ido kerdese es minden a helyere kerul lassan.

Az egeszben a legjobb, hogy egy pillanatra sem okozott csalodast a ferjem. Egy nagyszeru ember, megcsak elsem hangzott tole az hogy menjek abortuszra. Mindenben tamogat es borzasztoan aggodik ertem,mert ma semmi nem maradt meg a gyomromban.

Megegyszer mindenkinek koszonom a segitseget itt es azoknak is akik privat uzenetben irtak!

2018. aug. 23. 22:58
 24/26 anonim ***** válasza:
43%
De jó! Akkor gratulálok,boldog babavárást, és remélem sikerül megoldanotok minden nehézséget!
2018. aug. 24. 07:09
 25/26 anonim ***** válasza:
41%

22# vagyok, Annnnnyira örülök!! El is pityeredtem rajta 😊

Remek ember lehet a férjed, Te pedig szuper anyuka vagy már most!! Nagyon sok boldogságot,bölcsességet és még több boldogságot kívánok!!!

2018. aug. 24. 14:35
 26/26 anonim ***** válasza:
28%
És mi van a nővel, akivel a férjed élt együtt? Ő nem várandós?
2018. aug. 26. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!