Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhess vagyok es nem tudom...

Terhess vagyok es nem tudom mit tegyek? A tobbi lent

Figyelt kérdés

10 honapig kulon voltunk a ferjemmel, ez ido alatt mindkettonknek volt valakije. Vegul sikerult megoldani a problemainkat es most megint egyutt vagyunk. De par napja kiderult hogy terhes vagyok atol akivel 4 honapig egyutt voltunk.

Az elmult evekben tobbszor is probalkoztunk a ferjemmel de mindig megszakadt a terhesseg, meg szivhang sem volt soha. Most viszon 7+3hetes vagyok es minden rendben van, mar volt szivhang. De nem tudom mit tegyek. Tartsam meg vagy ne tartsam meg? Mi van akkor ha ezt nem tartom meg es a kozoss babainkat megint mindig el fogom vesziteni? A ferjemet ismerve, ha tudna hogy nem az ove, nehezen de feltudna dolgozni az egeszet es elfogadna a gyereket. De tisztesseges vele felneveltettni mas gyereket? Plusz nem lesz a gyerek kirekesztve ha a rokonok, barataink megtudjak hogy nem a kozoss gyerekunket varjuk? Nem szeretnem elvetettni de ha a ferjem megis ugy dontene hogy elhagy ha nem szakitom meg a terhessegem, akkor nem tudom hogy mit tegyek.

Tanacstalan vagyok...pentek ota szinte semmit nem aludtam, egesz nap csak gondolkodom.

2018. aug. 21. 09:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ezt a férjeddel kell tisztáznod hogyha úgy érzed hogy ő ezen túl tudnál lépni akkor tartsátok meg a családnak barátoknak pedig nem kell tudni arról hogy nem a férjedtől van a gyerek

Semmi közük hozzá csak a ti dolgotok

Gondolhatják azt hogy a békülős szex ből jött össze ennyi

Ha egyértelmű a dátumok Miatt akkor én későbbi szülés időpontot mondanék mindenkinek és majd koraszülöttnek gondoljàk, hogyha hamarabb jön

2018. aug. 21. 09:55
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
Mondd el a férjednek hogy terhes vagy de nem tőle.ez így korrekt!!aztán lehet azt fogja mondani hogy neveljétek úgy mintha közös lenne,a nevére veszi.de semmiképp ne titkold el hogy nem tőle van.légy egyenes és őszinte.lehet hogy fájni fog neki de ha hazudsz neki azzal teljesen tönkreteszed!!
2018. aug. 21. 09:57
 3/26 anonim ***** válasza:
36%
Nálam a külön éles azt jelenti, hogy a férjemmel nem vagyok együtt, nem fekszem le vele, főleg ha mással összejottem, nem? De te egyszerre voltál többel, erre nem lehet mit mondani, csak azt hogy vállald a következményt, bizonyára nagy lány vagy, ha úgy alakul egyedül is fel tudod nevelni a gyereked. A férjednek joga van tudni hogy az a gyerek nem az övé. Aztán ő majd eldönti hogy akar e ebben részt venni vagy sem.
2018. aug. 21. 10:32
 4/26 anonim ***** válasza:
89%

Mindenképp mondd el a férjednek az igazat,hiszen ha megvezeted az csak még rosszabb lesz.Üljetek le és higgadtan beszéljetek meg ezt az egészet hogy hogyan tovább!Ha tényleg olyan természetű mint te írtad,azt fogja mondani hogy neveljétek fel közösen,és másnak tényleg nem kell megtudnia hogy nem közös babáról van szó.Hiszen ez magán jellegű dolog,ami nem a kívülállókra,hanem csakis rátok tartozik.

Ha pedig nem hajlandó a közös nevelésre,még mindig fennáll az az opció hogy örökbe adod.

Tényleg nehéz helyzetben vagy,de kívánom hogy mihamarabb dűlőre juss a férjeddel.

2018. aug. 21. 10:35
 5/26 anonim ***** válasza:
79%
És a szeretod mit szól a babahoz? Mindkettő férfit tajekoztatnod kell.
2018. aug. 21. 10:40
 6/26 anonim ***** válasza:
13%
Mennyi idős vagy?
2018. aug. 21. 11:08
 7/26 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező egyértelműen leírja és tudja, hogy kitől terhes, nem tudom, ebből hogy jön az a következtetés, hogy egyidőben kettővel is volt. Akkor pont, hogy nem tudná, kitől terhes.

Kérdező, szerintem joga van tudni a férjednek, hogy vér szerint nem az ő gyereke. Hagyd meg neki is a lehetőséget, hogy úgy élje az életét, ahogyan azt szabad akaratából eldöntötte.

2018. aug. 21. 11:22
 8/26 anonim ***** válasza:
26%
A férjemet ismerve, ha tudná, hogy nem az övé....ezt írta!
2018. aug. 21. 12:08
 9/26 anonim ***** válasza:
50%

Mindkét férfinek joga van tudni a babáról.

A vérszerinti apának is van beleszólása.

Ezt hárman kell megbeszélnetek.

Nagyon nehéz helyzet, nem irigyellek.

Máskor azért nagyobb hangsúlyt fektess a védekezésre...látod milyen helyzetet teremthet a felelőtlenség és mennyi ember sorsát befolyásolja.

2018. aug. 21. 12:09
 10/26 A kérdező kommentje:

Eloszor is nem voltam egyidoben a ferjemmel es a szeretommel is csakhogy ez legyen ertheto ha veletlenul en a kerdesemben zavarosan fogalmaztam.

A ferjemnek ha elmondom hogy mennyi idos terhes vagyok egybol tudni fogja hogy nem tole van es nem is akarom eltitkolni elole. Nem fogom atverni.

A verszerinti apanak is el kell hogy mondjam mert ugy korekt es o nem fog felre allni az biztos, akarni fogja a gyereket meg igy is hogy a ferjemmel ujra egyutt vagyunk.

En csak atol tartok, hogy ennek az egesz zurzavarnak majd idovel a gyerek fizeti meg az arat. Az aki a legkevesbbe sem erdemli.

2018. aug. 21. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!