Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti ettetek fahéjat terhesség...

Ti ettetek fahéjat terhesség alatt? Mennyire fogyeltetek oda rá, hogy kerüljétek?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy kerülendô. Na de mennyit kellene megenni belôle, hogy ártson? Ti mellôztétek?
2018. aug. 18. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hmmm... most megkívántam!

Mondjuk most nem tudnàm megenni még, mert az elején vagyok, hányok, de várom, hogy jobban legyek és süssek fahèjas-sütőtökös sütit.

2018. aug. 18. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem terheség elején az orvos külön kiemelte a fahéjat és a tonikot,vetélést okozhat.A végén már ittam a tonikot hátha kibujik a lányom.
2018. aug. 18. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:
45%
Szülésindító praktikának is tartják. Én ehettem volna tonnaszám. A húgom mikor már 5 napja feküdt a kórházban, vártuk, hogy végre történjen vmi, vacsira főztem neki almaszószt, mert az egyik kedvence. Jó sok fahéjjal. Reggelre megszületett az unokaöcsém. Persze ez csak véletlen, de akkor nagyon hálás volt a jó vacsoráért.
2018. aug. 18. 20:20
 14/14 galaxy01 válasza:
A fahéj mindig undorító...
2023. okt. 25. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!