Ti ettetek fahéjat terhesség alatt? Mennyire fogyeltetek oda rá, hogy kerüljétek?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy kerülendô. Na de mennyit kellene megenni belôle, hogy ártson? Ti mellôztétek?2018. aug. 18. 17:15
11/14 anonim válasza:
Hmmm... most megkívántam!
Mondjuk most nem tudnàm megenni még, mert az elején vagyok, hányok, de várom, hogy jobban legyek és süssek fahèjas-sütőtökös sütit.
12/14 anonim válasza:
Nekem terheség elején az orvos külön kiemelte a fahéjat és a tonikot,vetélést okozhat.A végén már ittam a tonikot hátha kibujik a lányom.
13/14 anonim válasza:
Szülésindító praktikának is tartják. Én ehettem volna tonnaszám. A húgom mikor már 5 napja feküdt a kórházban, vártuk, hogy végre történjen vmi, vacsira főztem neki almaszószt, mert az egyik kedvence. Jó sok fahéjjal. Reggelre megszületett az unokaöcsém. Persze ez csak véletlen, de akkor nagyon hálás volt a jó vacsoráért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!