Terhesség vagy ciszta?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 napja kesik a mesim 3 tesztet csinaltam a 12 nap alatt es negativ lett mondegyik tesztem. Amikor meg kellett volna jonnie akkor lattam hogy rozsaszin a wc papir na mondom jolvan megfog jonni szuper pont a meloba voltam se betet se semmi.. utana semmi .. jo akkor utana felfaztam kaptam antibiotikumot vegig szedtem. Azota szurkal a hasam mintha feszulne a mehem meg annyira szur bele neha neha mintha kaparnak kessel belulrol.. Hanyingerem szedulesem az sokszor van .. amikor szedtem az antibiotikumot akkor azthittem hogy attol hanyok. Mar reg nem szedem mostmar nemtudom miert vannak ezek a tunetek es miert nem jon meg. Lehet a petefeszkemen van ciszta? Mert regen egyebkent volt ilyen problemam.2018. aug. 16. 13:33
1/8 anonim válasza:
Ha pozitív lett volna a teszt,akkor lennél terhes.Mindenképpen keresd fel a nőgyógyászodat,ha már voltak egyébként is cisztáid.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt énis tudom hogy mi a pozitiv es a negativ jelentese. De van akinek nem mutatja ki a teszt. Mindekepp megyek a dokihoz csak meg vartam hogy hatha megjon mert van amikor olyan mindjart megjon erzeseim vannak. De azert koszi a valaszt.
2018. aug. 16. 14:13
3/8 anonim válasza:
Jó,de ha te pont beleesel abba az 1%-ba,akinek nem mutatja ki a pozitívat,akkor mi nekünk azt tudnunk kellene? :)
De tényleg viccet félretéve,múlt hónapban még semmi baj nem volt?Akkor még időben megjött?
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan jarnak igy hogy nem mutatja ki a teszt . Nekem le van irva minden honap es nem szoktam kesni. A maximum mostanaban 10 nap volt de akkor nem szenvedtem meg ennyire.
2018. aug. 16. 15:26
5/8 anonim válasza:
Akkor,ha mostanában már volt 10 napos késésed,valószínűleg megint cisztád van,de ne legyen igazam.
Az a sok nő,akinek nem mutatja ki a teszt a terhességet,azok általában korán tesztelnek.Olyanról meg tényleg ritkán hallani,akinek 4-5-6 hetesen sem mutat pozitívat,terhesség ellenére.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék még babát. Mar van egy 10 eves kislanyom. Most egy Halvany csik jelentkezett
2018. aug. 16. 17:26
8/8 anonim válasza:
Kuldesz képet a halvány tesztrol?
A halvany ia pozitív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!