Terhesség, ciszta vagy valami más?
Elég fura, hogy a ciszta jut eszedbe elsőre, ha késik a mensid... Az a ciszta ami pozitív tesztet produkál borzasztó ritka, kb 0,1% az esélye.
Tesztelj bármivel ilyenkor már kimutatja a teszt. És még egy infó, ha a csokoládéciszta miatt lenne (ez a neve annak az egyedi cisztának) akkor nagyon halvány teszted lenne és nem erősödne.
Én babára tippelek.
Minden jót.
Nemtudom mi ez mostanaban h "vagy ciszta"?
Gyakrabban emlegetik, mint amilyen gyakran elofordul, az a fajta/ féle ciszta ,ami okozhat pl pozitiv hcg tesztet, egy hagyomanyos ciszta max kesest okoz , ha nagyobb mint 33mm, ha az alatt van akkor meg abban a ciklusban nagy eséllyel kiurul/ felszívódik!!
Tudom mert2 evig kuszkodtem cisztával. De amirol te irsz max csokolade ciszta okozza. Mire oda jut az a ciszta h hcgt termeljen addigra tud rola a nő, mert az nem azzal kezdődik sajnos!!
Szval Ne aggódj!! Nem ciszta!!!:)
Nem korai tesztelned, en pl 2 nappal a késes előtt teszteltem pozitívat!:) sokan mar a nemvárt napján +-t kapnak!:)
Szval nyugodtan tesztelj reggel.
Drukkolok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!