Terhesseg vagy ciszta?
1. 99% hogy terhesseg, ezt tudod jol te is
2. Igen, elenyeszo esetben ciszta is lehet, ezt is tudod.
Hogy nalad konkretan melyik, azt interneten keresztul senki nem tudja. Orvoshoz kell menni egy-ket het kimaradas utan. Ezt naponta leirja 8-9 ember arra a napi 5-6 kerdesre, hogy "pozitiv a tesztem, az terhesseg?"
Mindenfele bantas nelkul, a pozitiv teszt az igen, terhesseg, ez egyszeru mint a merleghinta. Ha esetleg egy nonel megsem, azt csakis es kizarolag egy VIZSGALAT mutatja meg, internetes Jucika nem fogja tudni. Ha esetleg ir ide valaki, hogy neki pozitiv teszt cisztat mutatott, azzal okosabb leszel? Hiszen ezt eddig is tudtad hogy igen, van ilyen.
Holgyek, ha babat akartok, elso szabaly: gondolkodj. :)
Azert nem tudom elhinni h ilyen csodatortent velunk mert 7 vagyunk eggyutt es soha semmivel nem vedekeztunk es nem eddig nem jott ossze 7 ev utan azert ertheto ha nem nagyon hiszek a csodakban de nagyon remenykedek.... Egyszeruen nem tudom meg felfogni es alig birom kivarni a 2 hetet h dokihoz menjek es azt mondja h igen terhesvagyok...
Koszi a valaszokat csak azert irtam ugy igazabol h kinek milyen tapasztalata volt ilyen teren.
Gratulálok!Ez baba!Az ismerőseimnek 11 év után sikerült, és most fél éves a fiúk és jön a tesó, úgyhogy elhiheted :) Boldog babavárást!
(Amikor én teszteltem először pozitívat, az is halvány volt, néhány nap múlva ismét teszteltem, a csík nem erősödött, de attól még baba volt. Most itt alszik mellettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!